Mit érhetnek el a tüntetők?
Azt olvasom sok helyen, hogy forradalom, ellenállás, tüntetéshullám jöhet.
Szerintem bár szombaton sokan lesznek, utána egyre kevesebben, majd végül elcsendesül az egész maximum nyárra.
Emlékezzetek, 2006-ban egy hónapig tüntettek a parlament előtt napi 40-50 ezren és ők sem értek el semmi változást.
Hogy egy klasszikus idézzek, megunták és hazamentek.
Valószínűleg most is ez lesz.
Ti mit gondoltok, mi várható szombaton és utána?
Milyen eredményt érhetnek el ezután?
Azért az hogy Gyurcsány végül lemondott az "semmi változás"?
Mondjuk Orbán hatalom mániásabb, neki több kell valóban...
Igen, lemondott 3 évvel később 2009-ben, a világválság utáni megszorításokat nem vállalta és berakta a helyére az emberét, Bajnait.
Ez azért túl későn és túl kevés volt.
Nem a 2006 őszi tüntetések és tüntetők mondatták le.
Azért hatással volt az ellene irányuló közhangulatra a tüntetés, ez is befolyásolta nem csak a gazdasági váltság.
Meg Orbán aknamunkája is segített.
Sajnos a másik oldalon nincsen ilyen vezér alak, ha lenne és lenne tömeg meg kitartás lenne hatás...
Sok helyen? Ripost, 888, hasonló helyeken?
Békés tüntetést szerveznek, és valószínű ehhez is tartják magukat. Pár kollégám is megy, azok sem az agresszivitásukról híresek.
Én nem megyek el, mert szerintem nincsen értelme.
Semmit.
Max annyit, hogy az egész ország látni fogja, hogy a Fidesz még mindig nem a többséget képviseli.
De azért ott leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!