A CEU mellett tüntetők és a röszkei határnál tüntetők ugyanazok?
Egyértelmű,hogy nem a nemzeti érdekeket szolgálják.
Itt galéria is van:
Azért látszik,hogy van ott jó pár, genderke, akinek a nemét nehéz behatárolni.
Bizony, ezek akarják a passzátszelet fújni.
Tény és való,hogy a Fidesz sok mindent rosszul csinál.De, a migrációkezelésben meglehetősen jók.Ennek a legjobb bizonyítéka,hogy a liberálisok tüntetnek ellene.
Ha nem tüntetnének és elégedettek lennének, az azt jelentené,hogy rosszul csinálja.
Ezeknek nem szólt senki, hogy bárki bejöhet, csak megvan a módja?
A kerítés a pofátlanul betörők miatt van.
"Ennek a legjobb bizonyítéka,hogy a liberálisok tüntetnek ellene."
Szóval mindegy, hogy mit is csinálnak, a lényeg, hogy liberalizmus-ellenes legyen.
Ugye nem haragszol, ha azt mondom, hogy egy ilyen hozzáállás nem éppen értelmes emberre vall...
Saját magamon kívül ismerek három embert aki kint volt a múlt hét valamelyik tüntetésén és egyetértünk mind a négyen a határzárral. + Mondjuk Puzsér Robi pl. ezerszer kifejtette, hogy egyetért a határzárral és mégis kint volt tüntetni.
Kábé a kormány egyetlen vállalható intézkedése szerintem a műszaki határzár. Még akkor is, ha genderke vagyok. (Ugyanis egy személyes barátom "genderszakra" járt a CEU-ra és tök jófej lány, továbbá nem akarom sztálinista/náci módon a pártközpontból meghatározni, mi tudomány és mi nem.)
10.10.
És mitől lenne a legjobb "egyetem" egy igazából továbbképző intézet?
@15:44
Attól, hogy nemzetközi szinten elismerik.
A többi magyar egyetem pedig éppen most morzsolódott le az első 500-ból.
Bocs, félreértettem az egyetemÜNKet.
Az amerikai továbbképző pedig a sajátfélék értekelése szerint van ott a listán, ahol van.
Elemezzük már az értékelési kritériumokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!