Ti már kibékültetek a barátaitokkal, kollégáitokkal, esetleg családtagjaitokkal a választások óta? :-)
Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 22:01
11/19 anonim válasza:
57% ez szomorú.
Én nem vesztem össze senkivel. A fideszes haverom néha lelibsiz, kiröhögöm, aztán megy minden tovább.
13/19 anonim válasza:
Vicces kérdés, de igaz. :) Nekem volt kivel kibékülnöm. Két napig nem szóltunk egymáshoz a baràtommal, de most már sikerült lehiggadnom.
14/19 anonim válasza:
Nem vesztünk össze. Nincs közöttük fanatikus (semelyik párt rėszėről).
15/19 anonim válasza:
Csak magammal beszélek politikáról. Annyit nem ér hogy összevesszek bárkivel. Tágabb családban előfordult hogy a csalédtagok két hónapig nem beszéltek egymással. Mszp -Fidesz ellentét.
16/19 anonim válasza:
"23.49es, nem 57%..."
Hehe még! Ha sokáig osztom meg véleményemet, hamarosan lesz az 57% is.
Válaszomhoz még annyit, hogy egy közepes faluban lakom, talán úgy érthetőbb a szituáció. Inkább sokszor csak hallgatok, meg fejemmel bólogatok ha beszélnek mások és nem szólok...
17/19 anonim válasza:
9 es nagyon butan csinaltad. miert nem mondtad amit hallani akartak hogy kire szavaztal es kesz. ha fideszt akartak akkor mondtad volna azt. semmi nem mult volna rajta ugyse tudjak ellenorizni hova raktad az X et. nem erte meg a csaladi cirkuszt. maskor legy okosabb. ha az erdeke az embernek ugy kivanja (mint itt is) akkor siman hazudni kell es kesz. ugy sose szerzel ellenseget magadnak es megis azt teszed ami neked tetszik.
18/19 anonim válasza:
#9-es vagyok.
Édesanyám felhívott, bocsánatot kértem. tegnap otthon aludtam. Apukám viszont elvert, mert szerinte Soros ügynöke vagyok..
19/19 anonim válasza:
ELVERT AZ APUKAD???? mivel szavaztal mar nagykoru vagy. tehat teljesen abnormalis egyreszt hogy megusson az apad masreszt hogy ilyenert usson meg barki egy masik embert. ha ilyen idiota csaladom lenne inkabb a hid alatt laknek az tuti. egyszeruen nem terek magamhoz hogy ilyen tortenhet valakivel....legalabb visszautottel ennek a baromnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!