Elég szar, hogy az egész Kanadai magyar kolónia a Jobbikra szavazott és mégis a Fidesz nyert valahogy. Vajon hogyan?
Figyelt kérdés
Én a BME-n végeztem elektromérnökként és kaptam egy jó állást Kanadában. A panelproli feelingből sikerült kiszakadnom és immár az egész családom itt él, még nagyanyám is aki elég demagóg. Abszurd ami a hazámban történik. Az a minimum, hogy új választást írnak ki.2018. ápr. 12. 01:39
32/36 anonim válasza:
Bocs, de honnan tudod, hogy "az egész magyar kolónia" mire szavazott?
És milyen szavazatról beszélünk, levélszavazatról? Vagy arról a néhány száz emberről, aki átjelentkezett?
Szerintem a Fideszre többen szavaztak Kanadában is.
33/36 A kérdező kommentje:
Túrórudi nem baj, hogy nem vagy normális, de te is a miénk vagy ezért szeretünk! Majd mikor az eu azt mondja, állj, akkor zsebhokimatyi, és a diginet azért meg fog szünni, mert rádver a gazdád, és havi 47 ezer közmunkából egy farhát reklámra azért be fogsz élvezni a gatyádba....
2018. ápr. 13. 17:02
34/36 anonim válasza:
Drága kérdező, ne égesd tovább magad.😂😂
35/36 Koplárovics Béci válasza:
Ha ez a magyar mérnöki értelmi színvonal, akkor nem lehetnek túl jó véleménnyel a magyarokról. Sajnos arról a néhány ott élőről ítélik meg az itthoniakat is.
36/36 anonim válasza:
Egész jól elvoltam én itt az EU előtt is, elleszek utána is, ne félts engem. Te csak légy büszke, Justinra, ő való a fajtádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!