Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elég szar, hogy az egész...

Elég szar, hogy az egész Kanadai magyar kolónia a Jobbikra szavazott és mégis a Fidesz nyert valahogy. Vajon hogyan?

Figyelt kérdés
Én a BME-n végeztem elektromérnökként és kaptam egy jó állást Kanadában. A panelproli feelingből sikerült kiszakadnom és immár az egész családom itt él, még nagyanyám is aki elég demagóg. Abszurd ami a hazámban történik. Az a minimum, hogy új választást írnak ki.
2018. ápr. 12. 01:39
1 2 3 4
 21/36 Koplárovics Béci ***** válasza:
25%
Tehát egy magát értelmesnek gondoló MÉRNÖK 15-20, vagy akár 100 ember szavazatából azt a következtetést vonja le, hogy akkor biztosan mindenki más is úgy szavazott, ahogyan ő? Ha ez így van, akkor tényleg elveszett a világszínvonalú oktatásunk.
2018. ápr. 12. 08:31
 22/36 anonim ***** válasza:
52%

"Aki Ausztriában él az nem ember."

Én ma azt olvastam nem létezik Asuztrália nevű ország [link]

2018. ápr. 12. 08:37
 23/36 anonim ***** válasza:
70%

"Ha ez így van, akkor tényleg elveszett a világszínvonalú oktatásunk."

Nyugi, a BME-en nincs elektromérnök-képzés. Csak villamosmérnök.😂 Hülye troll, legalább ennek utánanézhetett volna.

2018. ápr. 12. 08:45
 24/36 anonim ***** válasza:
29%
"Például egy 1000 fős választási körzetben simán nyerhetett a fidesz 40%-al ha a fenn maradó 60% " szana-szét " szavazott" Miert nem elt el egy masik ellenzeki part 40,5 %ot?
2018. ápr. 12. 09:12
 25/36 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy nem gyanús hogy az összes közvélemény kutatás, még az ellenzékiek is nagy arányú fidesz támogatást mértek, ami be is következett? De biztos ők a hülyék, akik ezzel foglalkoznak és a kanadai elektromérnök közvélemény kutatása meg a frankó, aki megkérdezett x embert! 😂😂
2018. ápr. 12. 10:14
 26/36 anonim ***** válasza:

Csak, hogy folytassam a választási matematikát, és ecseteljem miért átverés ez a " demokrácia ünnepe " lózung.

Ott tartottam, hogy egy 1000 fős választási körzetben ha 40%-al nyer a fidesz akkor a maradék 60% szavazata elvész, és a fideszes dörzsölheti a kezét. Vagyis 400 embert " képviselhet ". A maradék 600 embert a kutya sem fogja képviselni.

Szorozzuk fel 10-el ezt az egészet 10 db körzettel számolva 10 000 ember szavazata esetén ha minden körzetben 40%-al nyert a fidesz akkor 10 fideszes fog képviselni 4000 embert, a maradék 6000 -t pedig senki.

Vagyis a kisebbség lesz többségben a parlamentben.

Nesze neked " demokrácia ünnepe "....

Azzal, hogy a második választási fordulót eltörölte a fidesz, plusz még átrajzolta a szavazó körzeteket kapott az ország egy " hosszú cumit gégecsővel ".

És akkor biztos ami biztos egy kis másfélórás szerver hiba , vagy kommunikációs hiba is lökött egy kicsit a 2/3-on, hogy tuti legyen a dolog.

2018. ápr. 12. 10:53
 27/36 anonim ***** válasza:
Elég szar lenne,ha a kanadai magyar kolónia akarata érvényesülne az itthoniaké ellenében.
2018. ápr. 12. 11:14
 28/36 anonim ***** válasza:

Hm, a baloldali barmok azt üzenik, hogy a romániai magyarok ne szóljanak bele a választásokba. A jobboldali barmok azt üzenik, hogy a kanadai magyarok ne szóljanak bele a választásokba.

Ki kér popcornt?

2018. ápr. 12. 11:24
 29/36 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem meg nyugodtan szóljanak bele Kanadából is, Londonból is meg Erdélyből is, de azon visítani, hogy nem az kanadaiak akarata lett a választás végeredménye, olyan, mintha az erdélyiek azon háborognának,miért nem lett a fidesznek 190 mandátuma, és mit keres az MSZP,DK,LMP a parlamentben.
2018. ápr. 12. 12:31
 30/36 anonim ***** válasza:
Összesen 450 fő szavazott Kanadából. Mondjuk a jogunk megvolt rá, de mivel csak Torontóban és Ottawában lehetett szavazni, nekünk pl. fejenként kb. 1000 dollárba került volna, hogy elutazznk szavazni. Kösz, nem.
2018. ápr. 12. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!