Szerintetek ha kézzel fogható bizonyíték lenne a csalásról, a fideszesek képesek lennének megemészteni, hogy tévedtek, és igazat adnának a bizonyítékoknak, vagy ezt is tagadnák és próbálnák védeni a védhetetlent?
11-es fideszes oligarhának: én meg egy Jobbikos panelproli vagyok, és felültem a mátészalkai vonatra, és elmentem pár kocsmába...
Qrva nagy nyomort láttam és mélyszegénységet - és nagyon nem szeretnék Orbán anyukája lenni... annyit szidták!
Tudod, oligarha, akkora a nyomor hogy kajáért lehet szavazatokat vásárolni - és ez az igazi kritikája ennek a hordának!
Ilyenkor ne lenne kormányváltó hangulat?!
Ugyanmár!
Ha annyira nem volt kormányváltó hangulat - szerinted - akkor miért kellett csalni?
"Jobbikos panelproli vagyok"
Ne járasd le a panelban élőket, ha megkérhetlek.
Aki nem teljesen valláskárosult, annak mára teljesen egyértelmű a csalás, de az utolsó lehelletükig tagadni fogják és aki csalást emleget az sorosista ügynök lesz.
Istenem, soha nem gondoltam volna, hogy 2018-ban aktuális lesz a Tanú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!