Orbán honnan veszi, hogy sok civil Soros György alkalmazásában áll? Erre bizonyíték kell pl munkaszerződés, különben rágalmazásért a miniszterelnök a bűnöző.
ő csak a 2.5 millió zombi szavazójának beszél, azoknak meg nem számít hogy mi igaz meg mi nem
a lényeg hogy Viktorka mondta, és az akkor ugy is van
Orbánék is tudják hogy hazudoznak, de mivel be jön, müködik így nem fogják vissza magukat a hazudozásban és a hülyítésben.
Néhány "civil" szervezetről konkrétan kinyomozták, valakikre pedig csak ráfogják. Igazából a nagy civilezés is az után indult el, amikor lebuktak, hogy óriási pénzeket kapnak külföldről. Ekkor kezdték el ezt az egész "civil vagyok" vergődést. Szerinted mennyire civil valaki, amikor a munkájából nem lenne jövedelme, mert nincs rá konkrétan igény, de olyan magánemberek pénzeli, akinek nagyobb költségvetése van, mint egy egész országnak?
Nem, nem vagyok fideszes, soha nem szavaztam rájuk.
A miniszterelnök nem ezért bűnöző.
Ez kb olyan mintha elütnél 3 gyereket a zebrán és a bíróság előtt azért állnál mert nem indexeltél, lop, gyűlöletet kelt, hazudik. Ezek 10000X károsabbak mint az hogy a Vöröskeresztet lesorosozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!