Nyugdíjas vagyok?
A kormány "tájékoztató" kampányba kezdett:
Vona Gábor egy köcsög
A nyugdíjasokat hívják fel.
Tehát, ha a kormány engem felhív, akkor én is nyugdíjas vagyok, ugye? Tehát a kormány nyugdíjasként kezel. Tehát ezentúl pl. ingyen utazom a buszon, ugye? Mert nyugdíjas vagyok.
Bizonyítéknak meg rögzítem a hívást egy másik telefonnal videóra, HD-ben.
Tehát, ha a kormány felhív, hogy V. Gábor egy köcsög, akkor én attól a pillanattól fogva nyugdíjas vagyok.
Ugye?
És ezért minden nyugdíjasoknak járó juttatásra, kedvezményre, ellátásra jogosult vagyok.
Ugye?
De a kormány, maga az országot irányító hatalom hív fel. Tehát a "főnök" gondolja úgy, hogy nyugdíjas vagyok.
Ha a kormány azt mondja, akkor az úgy is van, nem?
És ha a kormány nyugdíjasként felhív, hogy elmonda, V.G. köcsög, akkor ezzel azt mondja, hogy nyugdíjas vagyok.
Ha a kormány azt mondja, akkor az úgy is van, nem?
Érte ezalatt, hogy mindig az van, amit a kormány mond, tökmindegy ki mit mond, akkor is megcsinálják, amit kitaláltak, hiába mondja mindenki más, hogy ne, mert az rossz, akkor is, mert csak.
"pl. ingyen utazom a buszon, ugye? Mert nyugdíjas vagyok. "
Az ingyen utazás nem nyugdíj, hanem életkor függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!