Most, hogy a Fidesz nyert, a legjobb döntés lenne megszakítani az egyetemi tanulmányaimat és mihamarabb külföldre menni?
De hozok egy érvet családon belül,édesanyám.
Gyurcsi idejében 60 ezer nettot se kapott.
Ma ugyanazt a munkát végzi,ugyanannyi órában és 150 ezer nettót kap.
Ennyi
Megkérdezhetem tőled, kérdező, hogy hány éves vagy és mit tanulsz?
Én idén érettségizek és készülök ugye az egyetemre. Miért ennyire negatív a véleményed az országról?
“Tipikus, stabil lábon álló érvek hiányában mi következik?
Hát a mocskolódás!
Annyira egyszerűek vagytok, hihetetlen :D “
A saját szememmel láttam ahogy a szar tócsában áll a betegszoba közepén,de te el akarod hitetni,hogy milyen kiváló állapotok vannak a kórházakban..Neked kéne felnyalni onnan a szart
Nemtudom nekem szántad e.
Én a Debreceni klinikán nem tapasztalok ilyet.
A Pesti kórházak javarészében szintén nem.
Igazat adok neked,hogy van ilyen is,tegyétek meg a lépéseket,ne itt sírjatok.
A kórházak 80%ában senki nem fekszik a saját szarjában.
Volt barátnőm Egerben tanult egészségügyet,Voltam az egri kórházban is,ott sem fetrengtek a szarban.
20 és még nem vettek fel,most felvételiztem idén.De gondolkodok,hogy inkább visszamondom és elhúzok innen.
Az oktatás is nagyon szar.Egyre jobban leterhelik a diákokat.Már egy alsósnak is napi 8 órái vannak.Egyre jobban emelik a ponthatárokat az egyetemre való bekerüléshez,egyre drágábbak az egyetemek.Egy olyan világban,ahol a diploma már létszükséglet.
Persze lehetett volna béremelés,ingyenes felsőoktatás,egyetemi helyek megnövelése,ingyen jogsi,ingyen internet,stadionok helyett kórházak és iskolák,ha az ellenzék nyer...Dehát ha a magyar direkt azt választja,ami szar neki,hát nem lehet mit tenni.
Kajak elhiszitek azt a sok szart,amit beigérnek hogy ingyen lesz?:D azt meg a Fideszes a birka.
Kresz ingyenes lesz.Gyermekek,többszáz iskola újult fel az elmult 8 evben.Ti csukott szemmel járjátok az országot?
Még egyszer megkérdezem, ha nem válaszolsz, akkor nem vagy különb azoktól a politikusoktól akik kitérnek a válaszadás elől :D
És hova mész? Van már állásod kint? Beszélsz bármilyen nyelven normálisan? Van 2-3 milliós kezdőtőkéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!