Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok. Mi a lenne a legjobb döntés?
Szóval van egy lány akivel jóban voltam kb 1.5-2 éve ezelőtt csak akkor még volt barátja. Most meg nincs csak most az a gond hogy nem is beszélgetünk már. Régebben élveztük egymás társaságát vagyis én az vettem észre és még volt is olyan dolog amit elvileg nekem köszönhet (pl leszokott a cigiről)meg hasonlók. Szerintetek hülyeség lenne ráírni Facebookon mikor nem is köszönünk már egymásnak élőben? Vagy hagyjam a az egészet?vagy inkább túl gondolom az egészet és b@lfasz vagyok?:D
PLS help me
Az teljesen nyilvánvaló, hogy balfsz vagy. :D De ezen sokat már nem tudsz rontani szóval miért ne írnál rá?
Mondjuk sok sikert ahhoz, hogy mi okán írj rá 2 év után. :D
25F
“amit elvileg nekem köszönhet (pl leszokott a cigiről)”
Na ezt gyorsan felejtsd el. A szenvedelybetegségből kigyógyulni senki nem képes másért, csak saját magáért. Ezt ne is hangoztasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!