Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem, félig beteljesülve? Se veled se nélküled kapcsolat? Mi lenne a legjobb döntés?
Tehát, van egy lány akivel régóta olyan kapcsolatba vagyunk,hogy folyamatosan féltékenyek vagyunk egymásra,sok közös programon vagyunk együtt,viszonylag sokat is beszélünk,bár a legtöbbet élőbe.
Van egy olyan énje a lánynak, ami imádni való aranyos,ami miatt imádom, illetve van egy másik énje amikor társaságba mondjuk a butát mutatja magából,pedig egyáltalán nem az,ez az énje viszont taszít.
Brutálisan féltékenyek vagyunk egymásra,ha meglátom másik palival,vagy ő engem más lányokkal készek vagyunk.
Amikor találkozunk akkor smárolgatunk stb. mindenki azt hiszi,hogy egy pár vagyunk, akik tudják ,hogy nem azt mondják,hogy lassan azok leszünk stb.. és ez így van már vagy 2-3 éve.
Viszont,hogyha felhozzuk hogy kapcsolat nem akar belemenni ,mivel hogy kikészítenénk egymást..pedig szerintem egyáltalán nem..mindegy se veled-se nélküled kapcsolatba vagyunk,ami a legrosszabb szerintem.
Na en ugyanebben vagyok es voltam is
Sztem szexeljetek egymassal es másokkal is, ebbol rendes kapcsolat sose lesz, de legalabb megtudjatok h milyen a masik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!