Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom utálja a legjobb barátnőm, mit tehetnék?
"Valamivel érettebb a koránál (iszik...múltkor adott nekem egy fél üveggel, barátom megtudta, azóta ki van akadva), és pasizás terén is előrébb van"
A zárójelben lévő dolog a magyarázat az érettségére??
Azt, hogy iszik (bónusz,hogy lány), pont,hogy nem érett emberre jellemző. A pasizás is inkább éretlen jelző, nekem abszolúte kizáró ok párkapcsolatra egy pasizós lány..
Kénytelen vagyok a barátod és apukád oldalára állni.
Szerintem meg ne hagyd, hogy mások írják elő, hogy kivel barátkozz, és kivel nem. Csak azt lehet belevinni a rosszba, aki akarja is! Semmi gond azzal, ha ő szeret szórakozni, és te vele tartalnál. Arra, hogy a szüleid és a barátod féltenek téged, nem az a megoldás, hogy eltiltanak minden ilyesmitől. Igenis tapasztalat kell ahhoz, hogy megtanuld a határokat, hogy eldöntsd, mennyire akarsz 'jó kislány' lenni, és mennyire nem. Mindenkinek meg kell értenie, hogy a te életeddel kapcsolatos döntéseket mások nem hozhatják meg. Ha a barátod ennyi miatt elhagy téged, hadd menjen, hiszen ha te úgy érzed, hogy így, lázadóként vagy önmagad, akkor ne változtass magadon más kedvéért. Persze tiszteld a szüleidet, mert ők már valószínűleg ismerik a piálás és bulizás következményeit, és csak téged féltenek, neked akarnak jót, szóval akármit teszel, ésszel tedd:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!