Most, hogy a Fidesz nyert, a legjobb döntés lenne megszakítani az egyetemi tanulmányaimat és mihamarabb külföldre menni?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 16:24
1/40 anonim válasza:
2/40 anonim válasza:
Csinald ezt, aztan majd rajössz, hogy ott sem fenekig tejföl az elet:)
3/40 A kérdező kommentje:
#2 voltál mostanában kórházban?Aki megbetegszik,gyakorlatilag halálra van ítèlve,olyanok a körülmények az egészségügyben
2018. ápr. 9. 16:29
4/40 anonim válasza:
Neked kell eldöntened, hogy mit vársz, vagy nem vársz az újabb 4 év Fidesz kormanyzastól.
5/40 anonim válasza:
És hova mész? Van már állásod kint? Beszélsz bármilyen nyelven normálisan? Van 2-3 milliós kezdőtőkéd?
6/40 anonim válasza:
Miért hazudoznak ennyit a kórházakról??? Én az elmúlt évben 3x voltam kórházban, komolyan mondom, csodálkoztam, mert nagyon rosszra számítottam, marha jó volt a kaja, a nővérek kedvesek voltak, 5-ből 4 nem fogadott el pénzt, tisztaság volt. A három alkalomból háromszor volt lehetőség akár privát szobát kérni (hűtővel, tévével felszerelt, saját fürdőszobásat). Én ezt nem értem. Konkrétan melyik kórház az, ahol ilyen siralmas állapotok vannak?
7/40 anonim válasza:
Kérdező minek tolod a nettó hülyeségeket?
Kevés olyan országok egyike vagyunk, ahol az egészségügyi alapellátás társadalom biztosítás nélkül is ingyenes komám. Menjél csak külföldre, aztán ha elkap a cifra fosás és menned kell dokihoz, de ne csodálkozz ha könnyebb leszel pár dollárral vagy euróval :)
8/40 anonim válasza:
"#2 voltál mostanában kórházban?Aki megbetegszik,gyakorlatilag halálra van ítèlve,olyanok a körülmények az egészségügyben" Nemregen voltam Londonban a sürgessegin, reggel 9kor mentem be es este 6kor kerültem sorra, meg sorolhatnam a remtörteneteket
9/40 anonim válasza:
#6 amúgy én se vágom honnan veszik ezeket a baromságokat.
Szerintem csak provokálni akarnak.
Apum sokat betegeskedett az elmúlt években, egy csomó Bp-i meg vidéki kórházban volt, állandóan mentünk látogatni de soha nem tapasztaltam a neten terjesztett rémhírek valamelyikét is.
10/40 A kérdező kommentje:
#6 itt Zala megyében a kórházakban a betegek gyakran a saját sz*rjukban,hányásukban fekszenek napokig,mert a nővérek még arra sem hajnaldóak,hogy takarítsanak.Az utóbbi időben 2 rokonom is volt kórházban,jól tudom,hogy pokoli körülmények vannak.A nagybátyám rákos beteg,de inkább hazajött a kórházból,mert nem bírta.Minden tiszta mocsok,az orvosok elképesztően bunkóak.Amint beléptem,a hideg kirázott egyből.Csak ide ne kerüljek
2018. ápr. 9. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!