Ellenzékiek : ki kell mennünk mosogatni nyugatra? Nincs
más?
Figyelt kérdés
Már elfogyott a lőpor. A média mindennek elmondta a kormányt. Néztem folyton a TV-t, nem múlt el óra, hogy ne mondták volna el, hogy ez lopott, az csalt. Már százmilliárdos csalást is kitalált a háttérben az ellenzék, de ez sem hatotta meg az embereket. Akik csak saját magukra gondoltak, hogy alacsony legyen a rezsi, emelkedjen a fizetés és ne legyen infláció. Nem is foglalkoztak a milliárdokkal
Nem maradt hát más hátra csak hogy mosogatni kell kimennünk ausztriába?
Sajnos a jó állásokat az atomfizikus migránsok betöltötték, már csak mosogatni lehet. Elmész te is?
Azzal az erővel, hogy csicskaként akarsz dolgozni, akár keresztcsontig is benyalhatsz Orbánnak, és akkor majd jól fogsz élni. Sokkal gusztustalanabb nem lesz az sem.
2018. ápr. 9. 13:58
12/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem valami kellemes csicskásként mosogatni, de a munkát nem szabad megvetni. A munka nemesít.
2018. ápr. 9. 14:12
13/27 anonim válasza:
Nem csak mosogatni lehet ám kérdező, de te csak maradj boldogan kérdező, valakinek el kell tartani a fideszeseket, visszafizetni paks2-t
2018. ápr. 11. 08:27
14/27 anonim válasza:
Fidesz,nem Fidesz.
Nem mindegy?
Egy kutya mindd!
Egyik pàrt sem jobb a màsiknàl more!
2018. ápr. 11. 08:34
15/27 anonim válasza:
Mi már a családdal elmentünk 4 éve.Egyikünk sem mosogatásból él és jól élünk.Megbecsülten, sok millió más etnikumú emberrel együtt..Nem csak Ausztria van,hanem ezer más ország ahova érdemes kis rákészüléssel elindulni.
2018. ápr. 11. 08:51
16/27 anonim válasza:
Az ellenzék többnyire értelmiségi fiatalokból áll, akik tanultabbak annál, hogy mosogatniuk kelljen. Elmennek persze, de nem mosogatni, az marad az ostoba, analfabéta, tanulatlan fideszes suttyóknak.
2018. ápr. 11. 09:57
17/27 anonim válasza:
Sok okból nem vagyok érintet a kérdésben, de az ellenzéki pártok tán elkezdhetnének politizálni, ha már az elmúlt 8 évben ez még nem jutott eszükbe.
Ötlet kéne, program, szövetségek, na meg főleg szavazók.
2018. ápr. 11. 10:39
18/27 anonim válasza:
Én vmik kelet-európai országba szeretnék menni, mosogatnom biztosan nem kell :D , de az angol is folyékony felsőfok, ráadásul olyan munkám van, amiből bárhol vígan meg tudok élni!:D Tehát én nem azért megyek el, mert alacsonyak a fizetések, hanem mert nem akarok ennyi agyzsibbadtal egy közegben tartózkodni!
2018. ápr. 11. 11:46
19/27 anonim válasza:
#17 itt? Minek. Jó a népnek a fidesz meg szeretett Orbán Viktoruk
2018. ápr. 11. 12:30
20/27 anonim válasza:
#16, nem annyira egyszerű a dolog.
Én egyetemen tanítok jó ideje, és ha nem is téma, de azért látható pár dolog.
A fiatalok fele kb leszarja a politizálást ( a Corvinusról is elhajtották a HE-HA, vagy kit?), egy jó része LMP szimpatizáns. A jobbiknak volt egy ennél nagyobb köre, de lassan eltűnt, az MSZP, DK, meg hasonlók szinte zéró szinten állnak, tehát a Fidesz korántsem olyan megvetett párt, mint gondolod - ott se.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!