Ellenzékiek : ki kell mennünk mosogatni nyugatra? Nincs más?
Már elfogyott a lőpor. A média mindennek elmondta a kormányt. Néztem folyton a TV-t, nem múlt el óra, hogy ne mondták volna el, hogy ez lopott, az csalt. Már százmilliárdos csalást is kitalált a háttérben az ellenzék, de ez sem hatotta meg az embereket. Akik csak saját magukra gondoltak, hogy alacsony legyen a rezsi, emelkedjen a fizetés és ne legyen infláció. Nem is foglalkoztak a milliárdokkal
Nem maradt hát más hátra csak hogy mosogatni kell kimennünk ausztriába?
Sajnos a jó állásokat az atomfizikus migránsok betöltötték, már csak mosogatni lehet. Elmész te is?
Budapest élhető város lehetne, ki kellene harcolni a saját gazdaságához szabott minimálbért, tanári és orvosi fizetéseket! Budapest dolgozni akar, és fejlődni! A választások bebizonyították.
Vidék meg Soros orkhatseregét akarja legyőzni, ők harcoljanak ellene, ha nekik jó a mélyszegénység, az az ő bajuk!
Én elég jól keresek itthon is.
Mivan nem tanultatok eleget? :DDDD
Szinte èrezni a bànatot,csalódott hangulatot a kèrdèsedből.
Elmentem szavazni.
Megmondom őszintèn,hogy mielőtt elmentem,tàjèkozódtam a pàrtok programjait olvasva,de egyik pàrt programja sem volt szimpatikus.
Azt tudtam,hogy a Fideszre,MSZP-re,DK-ra,LMP-re,Jobbikra ès nem is folytatom,nem akartam szavazni.
Elegem lett a hazug politikusokból!
MSZP màr bebizonyította,hogy alkalmatlan a politikàra,Fideszről inkàbb nem írok semmit,jobb ez így.
De szavazni akartam.
Vègül többször elolvastam a Magyar Munkàspàrt programjàt.
Bólogatva ismertem el.
Tudtam,hogy esèlyük nincs bejutni a Parlamentbe,de ràjuk szavaztam.
Nem èrdekelt,hogy kinek az utód pàrtja,nem èrdekelt,hogy baloldali,nem èrdekelt,hogy csak kb. 200.000 taggal rendelkezik,de nem kèrtem a fentiekben felsorolt pàrtokból.
Köszönet a szavazóknak ès köszönöm,hogy az èvek óta külföldön êlő Magyarok döntötek a sorsomról.
Ha lesz lehetősègem rà èn is dönteni fogok az ő sorsukról,hogy hogyan èljenek odakint.
Kimenekülnek,mert nem tudnak itthon megèlni,de kedvenc pàrtjukra a Fideszre szavaztak közölük a legtöbben.
Kèrdem èn,hogy akkor míèrt nem jönnek haza ha itthon minden (f)asza?
"Köszönet a szavazóknak ès köszönöm,hogy az èvek óta külföldön êlő Magyarok döntötek a sorsomról."
Igazad van, az a kb 0,5 mandátum amit az a pár ezer ember megszavazott, tényleg döntés a sorsodról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!