Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a tegnapi szavazás...

Mit szóltok a tegnapi szavazási eredményhez?

Figyelt kérdés
Én Stuttgart-ban szavaztam , természetesen a Jobbikra, 250 Km-t utaztam , hogy élhessek a szavazati jogommal, mint ahogyan sok-sok külföldön élő magyar honfitársunk, de minden hiába való volt.
2018. ápr. 9. 05:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
#10 Persze hogy jobban él mindenki, dől az EU-s felzárkóztató pénz és pörög a gazdaság - nem magyar, hanem világszinten. Tudom, én is marha jól élek, hozzánk 10-15x szorzóban jön a pénz (felsőoktatás), konkrétan az adminisztráció sem tud vele mit kezdeni, annyira nem voltak hozzászokva. Csak azt is tudjuk, hogy ezt a pénzcsapot idő kérdése, és elzárják. És a brutális mértékű lopás nem fog megállni, így pár év, és mi fogunk szívni. Megint.
2018. ápr. 9. 06:06
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
11#, ezek ugyanolyan találgatások mint hogy a jobbikkal jobb lenne. Tekintve hogy a jobbiknak muszály lett volna koalícióra lépnie az Mszp-vel, akkor meg jönnek vissza ugyanazok akik a Fidesz első 2/3át okozták.
2018. ápr. 9. 06:10
 13/14 anonim ***** válasza:

#12 Abban nincs semmi találgatás, hogy ilyen pokoli mértékű lopások és dőzsölés mellett egy kicsit megingó gazdasági helyzet, esetleg válság bedönt mindent. Egy korrupt ország sem bírta a válságokat eddig. Ez fenntarthatatlan.

(Azon el lehet vitatkozni, hogy az ellenzék mennyire korrupt, meg ugye maga a nép is, de hogy a Fidesz a saját udvartartását maradéktalanul kiszolgálja, az hót ziher. És ebbe fogunk egy rosszabb gazdasági helyzetbe belerokkanni.)

2018. ápr. 9. 06:22
 14/14 A kérdező kommentje:
A mai nap a német munkatársaim röhögtek a magyarokon, hogy ismét diktátort választottak.
2018. ápr. 9. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!