Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a tegnapi szavazás...

Mit szóltok a tegnapi szavazási eredményhez?

Figyelt kérdés
Én Stuttgart-ban szavaztam , természetesen a Jobbikra, 250 Km-t utaztam , hogy élhessek a szavazati jogommal, mint ahogyan sok-sok külföldön élő magyar honfitársunk, de minden hiába való volt.
2018. ápr. 9. 05:11
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Magyarországon csak az aktív korú minimum 8 általános iskolai végzettséggel rendelkező embereknek kellene szavazati jogot biztosítani, a nyugdíjasoktól meg kellene vonni a szavazati jogot, mert agymosott nyuggerek döntik el a fiatalság jövőjét
2018. ápr. 9. 05:17
 2/14 anonim ***** válasza:
55%
A választók majdnem fele a fideszre szavazott. Itt az ideje abba hagyni a nyugdíjasozást végre .Ebben bőven van minden korosztály.
2018. ápr. 9. 05:19
 3/14 anonim ***** válasza:
27%

Mit szólnék? Örülök neki. Szeretek egy maffiaállamban élni.

Stockholm szindrómás vagyok.

2018. ápr. 9. 05:21
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Nekem kb 1 órát kellett volna utaznom, de nem szavaztam. Előre lehetett tudni hogy nyer a Fidesz, megspóroltam a dolgot.
2018. ápr. 9. 05:23
 5/14 anonim ***** válasza:
49%

Nemcsak a nyuggerek, egy csomó aktív korú ember volt annyira húgyagyú, hogy benyalta a migránsrettegést...

Kutatóintézetben dolgozom, nálunk a főnök sikeres vállalkozó, és a saját szakterületén kifejezetten tehetséges - aztán napi témája a négerektől és pakiktól való rettegés... (A slusszpoén, hogy több közel-keleti munkatársunk is van, magyar családdal.) Ő pár napja is mondta, hogy tudja, hová teszi az X-et a ragyogó gazdaság és a haza védelme érdekében.

Az ilyenekkel mit kezdesz? Semmit.

2018. ápr. 9. 05:28
 6/14 A kérdező kommentje:
Szerintem csak a lakosság kevésbé értelmes fele szavazott a Fideszre, vagyis buta nyuggerek, akik azt sem tudják miért a fideszre szavaznak, vagy a kis települések kilóra megvett roma, vagy paraszt létformák.
2018. ápr. 9. 05:29
 7/14 A kérdező kommentje:

Melyik szíriai menekült akarna egy rasszista országban maradni, ott letelepedni stb.?

Egy percig sem maradnának, ide jön az összes, Németországba, és a többi nyugati országba.

2018. ápr. 9. 05:35
 8/14 anonim ***** válasza:
64%

"A választók majdnem fele a fideszre szavazott. Itt az ideje abba hagyni a nyugdíjasozást végre .Ebben bőven van minden korosztály."

Ezt konkrétan honnan tudod?

Arról nincs felmérés,hogy ki kire szavazott.

Max annyit lehet megnézni,hogy a szavazók milyen idősek.

2018. ápr. 9. 05:37
 9/14 Libers Pertz ***** válasza:
100%
28F
2018. ápr. 9. 05:44
 10/14 anonim ***** válasza:
58%

Komolyan azt hiszitek hogy csak a migránsozás, meg a sorosozás miatt szavaztak a Fideszre?

Rohadtul nem. Én pl jobban élek mint korábban, nincs semmi fidesz kapcsolatom, nem nyertem tendereket, 2x kaptam fizetés emelést, plusz kevesebb adót fizetek.

Nem vagyok se nyugger, se ukrán. Szerintem nagyon nem vagyok egyedül ezzel.

2018. ápr. 9. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!