Budapestiek! A tegnapi tüzijáték legalább nagyobb volt mint az előző években?
Eddig,tavaly,tavalyelőtt stb. minden évben olyan 130 - 150 milliö között/körűl volt a Budapesti tüzijáték.
Idén ez 175 millióba kerűlt,tehát most többet költött rá a kormány.
Akik látták élőben,szerintetek,hogy láttátok,nagyobb is volt a tegnapi tűzijáték az előző évekhez képest vagy nem?
Látszódott legalább a különbség,hogy nagyobb volt?
Én úgy gondolnám,ha valami drágább akkor már legyen jobb,nagyobb.
Csak azért kérdezem,mert én nem láttam.
Aki látta,szerintetek nagyobb volt?
Mivel lett volna nagyobb? :D
Semmivel, sőt!
Ugyanolyan volt, mint az eddigi...
Csak a Fidesz nagyon imád nagyzolni...
A Vizes VB-t is "világsikernek" nevezték, amikor eléggé silányul sikeredett.
Azért szívből örülök a magyar győzteseknek és a többi sportoló munkájának.
Alig vártam hogy a tüzijátékba mikor fognak belekötni. Komolyan ennyire nincs mit csinálnotok?
Esetleg több töltényt lőttek volna fel vagy nagyobb töltényeket.
Akkor szerintem csak azért volt drágább mert lehet megdrágult nagyon a tüzijáték töltet.
Majd youtubon videón visszanézem,biztos lett felvétel erről is mint minden évben.
Amúgy kicsit drága a tüzijáték de mégiscsak az ország születésnapja,érthető hogy hagyomány meg szép de ki lehetett volna hozni mondjuk olcsóbban,kb.80 millióból.
2010 előtt 70-80 millióba kerültek körülbelől én úgy emlékszem és szebbek voltak mint mostanában.
"Alig vártam hogy a tüzijátékba mikor fognak belekötni. Komolyan ennyire nincs mit csinálnotok?"
Nem kötöttem bele, csupán személyes tapasztalatom és véleményem fejtettem ki!
Neked nincs mit csinálnod, nem a kérdésre válaszolsz és kifigyeled, kibe tudsz belekötni, provokálni!
Teljesen igazad van,te nem a tűzijátékba kötöttél bele ,szerintem ő ír unalmában hülyeségeket.
Amit írt is az nem válasz.
Unatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!