Orbán tegnapi beszédére reagálva: Nem szavazok a fideszre, nem vagyok fideszes. Van félni valóm?
Figyelt kérdés
Vagy már most meneküljek?2018. márc. 16. 09:52
2/24 anonim válasza:
Csak akkor ha ezt nyilvánosan teszed, egyébként nem lehetne rád bizonyítani
3/24 anonim válasza:
Süket duma vagyis izé kampány van ilyenkor lehet mondani bármit. Ha annyira leakarna "számolni" akkor azt már rég megtehette volna
4/24 anonim válasza:
A tegnapi fenyegetőzzése után sok ember átgondolja áprilisig még hogy hova tegye az X et.
Tegnap visszavonhatatlanúl kimutatta hogy valójában ő egy agresszív hatalom mániás megszállot betegember.
Én ilyen emberre nemfogok szavazni még ha térden állva könyörögne is előttem akkor se.
5/24 anonim válasza:
Miért, eddig mégis hol éltél, hogy ezt nem láttad?
6/24 Drazicc válasza:
Mindegy kire szavazol a Jobbikon kívül, hiszen ugyanozok irányítják az összes többi pártot...
7/24 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok a nyílt fenyegetésről?
2018. márc. 16. 10:01
8/24 anonim válasza:
Mégis mit gondolnék róla? Eddig is tudtam, hogy ilyen, szóval nem változtatott meg semmit.
9/24 anonim válasza:
Én végighallgattam a beszédet, de nem hallottam, hogy akárkit megfenyegetett volna. Mire gondolsz?
10/24 anonim válasza:
Mondjuk azért vicces, kicsit fordítva ül a lovon és ez a birka nép még hagyja is.Nem mi vagyunk érte, hanem ő értünk, egy megválasztott, leváltható miniszterelnök. Ne fenyegessen senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!