Én nem a Fideszre szavaztam, lehet bajom ebből?
Meg sokat kommenteltem a Fidesz ellen, de már megbántam! Főleg miután megtuttam hogy 2/3-a van :(
:DDD
Senki sem fogja képviselni az érdekeidet. A parlamentben a fideszt mindenre feljogosító többség illeti meg. Ellenzék ugyan felszólalhat, de fidesz érdekeivel nem megegyező döntéshez nincsenek elegen, fideszt korlátozásához nincsenek elegen. Teljesen felesleges akár bemenniük is.
Ha akarnak valamit, akkor az utcán kell gergelni. Az országház a fideszé.
Nem vágom pontosan a számokat, de ez az elsöprő 2/3-os fölény általában úgy szokott kijönni, hogy az új választási lejtő és matematika szerint 50% az 70%, az 50% pedig nem a lakosság 50%-a, hanem a szavazásokra eljáró 50-70%-é. Leszámíthatod még a Hargita megyei mit tudom én hányakat is, ők sem fognak holnap szembe jönni veled az utcán.
Szóval, ha kilépsz holnap az utcára, annyira ne legyél azért beszarva, ott nem vagy egyedül.
Itt, Magyarországon, tudod, két embertípusnak szükséges mindenáron számán felül látszani, az egyik a fideszes, a másik meg a migráns. Azokból is többet kiplakátoltak életnagyságban egy-egy faluba, mint ahány ember él ott. Elég nyomasztó lehet már a mennyiségük, azt lássuk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!