Kedves 10, boldogulok. Évi több millió adott tolok be az államkasszába. Vagyis toltam. Jövő héttől a székelyem átestek ebből a tetű országból, ahol többet ér egy erdélyi iksze, mint azé, aki elment innen dolgozni.
Elég abból, hogy az adóm felcsúton landol, hogy szülőgépek diákhitele eltörlésére megy, miközben a gyerekem azon aggódik, vajon hátrány-e az államtudomány szakos felvételin, hogy tátkos volt.
Köszönjük az emőkéknek. Buta, korlátolt népség.
2018. ápr. 8. 23:08
33/46 anonim válasza:
Na jó hát akkor ezzel el is dőlt hogy megyek innen.
34/46 anonim válasza:
Ezt a választást a némettanárok nyerték. Most jòl megszedhetik magukat.
35/46 anonim válasza:
#20 Minek kell ehhez forrás? :D Dolgoztam HR-n és olyan szintű munkaerőhiány van képzett emberekből az országban, hogy siralmas. Mindenki kihúz külföldre, teljesen jogosan. Plusz egyetemen is a csoporttársaim nagy része ki akar menni, ahogy én is.
2018. ápr. 8. 23:09
36/46 anonim válasza:
Adót, nem adott, mindegy.
2018. ápr. 8. 23:09
37/46 anonim válasza:
Ennyi volt.Lelépek, és már egy kicsit sem fog érdekelni, hogy pár év és az ország bedől...
2018. ápr. 8. 23:11
38/46 anonim válasza:
Igazából a Jobbikot több életképes fiatal támogatja a Fidesz mögött sok millió demenciális öreg áll... csetepatéban a Jobbik lenne az erősebb! :D
2018. ápr. 8. 23:12
39/46 anonim válasza:
"Listán 50%-uk sincs. Ez a vicc."
Nem, az a vicc, hogy BP nélkül az egész ellenzék kib.szhatná magát a kukába, mert egy kanyi mandátumot nem kapna. Szóval inkább örüljetek h Budapesten még nem halt ki a régi komcsi réteg. Sehol nem lennétek.
2018. ápr. 8. 23:12
40/46 anonim válasza:
Akik szavaztak a Fideszre nem érzik hogy a migráns politikán kívűl csődöt mondtak mindenben? Például : oktatás, munkaerő piac, egészségügy? A diákokat robotnak nevelik, munkanélküliekről ne is beszéljünk..az egészségügyben normális hogy egy rosszul levő idős/fiatal beteg a folyosón kapjon infúziót ami ruhaállványra van felakasztva? Ezen kéne elgondolkozni..ebbe az országba én biztos nem fogok gyermeket szülni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!