Akik le szeretnék váltani a Fideszt, tényleg jobbat várnak?
Csak mert őszintén, tényleg nem értek pár dolgot! :)
- Szerintetek más párt nem lopna? Szerintem mindenki lopna, kicsiben olyasmi, mint a torrent, a toll és egyéb hazavitele munkahelyről stb. Illetve ha több beruházás van, több dologból lehet lopni, így látványos. Az MSZP-SZDSZ alatt alig volt beruházás...
Szerintem mindenki lopna.
- Szerintetek 4 év alatt el lehetne indítani egy komoly fejlődést az egészségügy terén? Van miből több fizetést adni az eü dolgozóinak? Egyébként nyugatról is hallani rossz példákat, hosszú várólistákat, hosszú várakozásokat a rendelőkben, sőt, sokkal drágább tb-t (fizetések arányában is drágábbat) vagy épp a tb alig fedez bármit is...
- OK, nem jó a közmunkaprogram. Ti hogyan oldanátok meg a mélyszegény munkanélküliek helyzetét? Ne kelljen dolgozniuk, mégis kapják meg ugyanazt a segélyt?
- Szerintetek 4 év alatt el lehetne indítani valamit a hajléktalanok ügyében?
- Szerintetek van ma, Magyarországon olyan párt, ami kormányra kerülve megreformálná az oktatást? (Ezt szerintem teljesen meg kellene, ez a poroszos rendszer sehova se vezet...)
- Szerintetek 4 év alatt jelentősen javulna a sulik pénzügyi helyzete? Én végigtanultam 6 évet úgy, hogy se szappan, se vécépapír a gimimben, 2 kormány alatt, de nagyrészt MSZP-SZDSZ. Szerintetek ez javulna 4 év alatt?
Migránsok.
- Szerintetek a többi párt nem engedné be őket?
- Szerintetek az EU nem hozna olyan jogszabályt, ami értelmében az adott migráns csak a számára kijelölt országban kaphat ellátást, lakhatást? Szerintetek ebben az esetben a hozzánk érkezők nem lennének rosszabbak/ugyanolyanok, mint a romák?
- Lehet, hogy lopna, lehet, hogy nem. Ne az MSZP-t hozzuk fel példának, ők már leszerepeltek, van még rajtuk kívül más, aki nem. A lopás mellett nem mindegy annak mértéke, illetve módja sem. A Fidesz gyakorlatilag odáig jutott, hogy már nem titkolja a lopásokat, és csak mosolyog rajta, egyenesen a képünkbe.
- Most volt 8 évük, hogy rendbe tegyék az egészségügyet. Te látsz pozitív változást? Mert én nem. Felesleges stadionokat látok. Milyen kormány az, ami a miniszterelnök hobbijára költi el az adófizetők pénzét? Mindezt egy olyan sportra, amiben igazán szarok vagyunk. Iszonyatos pénzek mentek el felesleges dolgokra, amiből életeket lehetett volna menteni.
- A közmunka programmal nekem nincs bajom.
- Csövesek nem érdekelnek, vidéki vagyok. :)
- Oktatáshoz nem értek, biztos nem 4 év alatt megoldható probléma.
- Senki nem jós, nehéz megmondani, hogy mi lesz és mi nem, ha nem a fidesz nyer. Nincs gyerekem, így nem is vagyok képben az oktatással, iskolák helyzetével. Én 10 éve végeztem az egyetemen, egyik iskolámban sem voltak problémák, kivéve néhány új tanár színvonalával.
- A liberális pártoknál látok esélyt több bevándorlóra, a Jobbik esetén nem. Fogalmam sincs, hogy az EU mit akar, de ezen a téren valóban ki kell állni magunkért, mert szinte biztos, hogy problémák fognak származni belőle.
Én mondjuk nem a maszop-dk és társai szektákra váltanék az biztos.
Speciel inkább kicsit gyengíteni kell a fideszéket, hogy ne legyen már akkora szájuk, de az előbb említetteket sem szeretném ha még egyszer hatalomra kerülnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!