Akik a politikai nézeteik miatt ítélnek el embereket, azok a mindennapokban is mielőtt megkedvelnének valakit - gyorsan megkérdezik kire szavaz?
Nem.
Viszont vannak esetek, amikor a polotikai nézetek egyben világnézetet is jelenzenek.
Például a liberálisok bevándorlóbarátok, a nemzetiek nem.
Mikor van az a "mielőtt megkedvelnének valakit"?
Szerintem csak olyantól szokás megkérdezni ilyesmit, akit már kedvelsz. De mire megkedveled, menet közben valahogy ki szokott azért derülni anélkül is, hogy rá kéne kérdezned.
Nem tudom, hogy csinálják. De szerintem ha igazán tudni akarod a választ, akkor meg kell figyelned őket, mert nem biztos, hogy a válaszuk arról fog szólni, ahogyan valójában csinálják.
Egyébként manapság elég sokan feltesznek magukról ilyesmi információkat a facéra meg máshova a netre, úgyhogy még megkérdezni se kell, elég megnézni az adatlapjukat.
Miért ítélném el? Egy ember sok összetevős. Rengeteg embert ismerek és SZERETEK akiknek különböző a párt-állása, mégis normálisan lehet például beszélgetni, szórakozni, dolgozni velük. És alapvetően mindenki a Magyarok érdekeit nézi, csak más útban hiszünk...
A kérdésem nem is ezen rétegeknek szól ;).
Hanem a többieknek, akik adrenalint termelnek két heves gyűlölködés között, hogy egyem a kis heves természetüket. Csak fáj ezt látni, és pont. Szeretném ha gondolkoznátok ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!