Melyik pártra szavazzak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok olyannyira tisztában a magyar politikával, hogy átlássam a helyzetet.
Az eü és az oktatás fejlesztése lenne számomra a legfontosabb, de melyik párt képviseli ezt? És az egy másik kérdés, hogy melyik tartja be az ígéretét.
Melyikre szavazzak? Érvekkel és ellenérvekkel segítsetek dönteni.
Köszi mindenkinek.
2018. ápr. 8. 10:20
11/14 hájaaa válasza:
# 11
Kívánom neked h kerülj kórházba mostanság és megváltozik a véleményed azt garantálom
12/14 anonim válasza:
A 15 évvel ezelőtti 1 db zsemle,1db mackósajt,1 szelet Tesco parizer + 1 bögre lóhóhúgy tea reggelimre emlékezve szerintem vannak előrelépések manapság.
13/14 anonim válasza:
#10: kórházfejlesztés? Jaaa, csak nem itt nálunk. Hol is volt? Kína, Korea vagy melyik ország? Nem jut eszembe... Jó messze. Egyszer voltam a közeli városban vért vetetni, hát mint valami hajléktalan szálló... Pedig nem csöves a környék. Utána inkább fizettem érte magánban. :D
14/14 anonim válasza:
#8: Nincs migráns az országban? Megsúgom, van.
Szegények támogatása? A Fidesz volt kormányon amikor még tanultam. Semmivel nem támogattak, éheztem.
Kórházak fejlesztése? Voltál te már beteg?
Nyugdíjemelés? Mennyire? Kac - kac. A nagyszüleim egy ledolgozott élet után fagyoskodnak télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!