Van olyan ellenzéki párt ami nem áll össze Gyurcsánnyal meg a többi bukott politikussal? Milyen pártra szavazzak, ha a régieket már nem akarom többé látni?
Hát akkor nem mész el szavazni, aztán kész. Mit vártok, milyen biztosítékot? Megmondták, hogy nem állnak össze gyurcsánnyal, nem lépnek vissza a javukra, stb. Így is tettek eddig, nem tárgyaltak velük, nem léptek vissza.
Ennél többel nem tudnak "bizonyítani", csak ha majd kormányon lesznek. De ha az nem győzött meg amit mondtak, és hogy eddig azt csinálták amit mondtak, akkor nem tudom mitől lennél biztos benne :D
Az MKKP, az LMP és a Jobbik is ilyen: sem a bal-, sem a jobboldallal nem álltak össze eddig.
Ugyanakkor szerintem a Jobbik hajlandó lenne a Fidesszel koalíciót kötni adott esetben, míg az LMP és a kétfarkú kutyák valószínűleg senkivel nem tennék ezt meg: előbbi a sajátos politikai credója miatt, utóbbi azért, mert viccpárt.
Az LMP saját soraiból is kivetette gyakorlatilag azokat, akik nyitottak lettek volna a balosokkal összefogni (Karácsony Gergőék épp ezért távoztak belőle). Szerintem a legkövetkezetesebb, legegyenesebb, legtisztességesebb párt.
# 10
Az LMP csak egy szlogen sosem volt több annál de Schiffer távozása óta mára már azt a szlogent is elárulták , Ron Werber(másnéven a gyűlölet karmestere) a tanácsadójuk és ez meg is látszik már párton nagyon is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!