Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki meg tud gyözni, hogy...

Valaki meg tud gyözni, hogy az xy ellenzéki pártra szavazzak?

Figyelt kérdés

Játékszabályok:

A fidesz lop csal és hazudik az nem érv az ellenzék mellett, és a fidesznél minden jobb sem! 2010 elött is ezt mondták az ostobák, hogy az mszpnél minden jobb és hogy az mszp lop csal és hazudik, meg is szavazta a fideszt több millió birka, szoval kérlek igazi érveket mondjatok. Más alternativám? Egyszerü, ha már az ellenzék sem tud érveket mondani maga mellett, csak gyülölködni, akkor én is elhuzok innen a családommal..és nem, nem a fidesz miatt, hanem amiatt mert ebben a k..va országban már csak a gyülölködés megy.. szoval ellenzékre szavazo honfitársaim, kérhetnék IGAZI érveket? Hogyan lesz ez az ország élhetö?

2017. jún. 15. 14:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ha másért nem, azért szavazz ellenzéki pártra, hogy ne tudjon bebetonozódni a jelenlegi hatalom.
2017. jún. 15. 14:17
 2/22 anonim ***** válasza:
Viszlát.
2017. jún. 15. 14:17
 3/22 anonim ***** válasza:
Ha te meggyőzöl, hogy miért szavazzak a Fideszre, akkor meggyőzlek én is téged, hogy miért szavazz másra.
2017. jún. 15. 14:34
 4/22 anonim ***** válasza:

Bármelyik jó?

Akkor MKKP! Vezetékes sör és örök élet, kell ennél több? :-D

és nem is ígérgetnek felelőtlenül, nézd meg Jobbik bérunió, Párbeszéd vagy melyik balos mütyűr alapjövedelem, mi ezekhez képest az ingyen sör meg az örök élet?

2017. jún. 15. 14:37
 5/22 anonim ***** válasza:
Kerülj egy hétre a Jahn Ferenc kórházba, utána nem fogsz a Fideszre szavazni, megnyugtatlak.
2017. jún. 15. 14:42
 6/22 A kérdező kommentje:
Én soha nem szavaztam a fideszre, akkor sem amikor 2010ben sok birka megszavazta a fideszt, akkor sem láttam benne semmi potenciált és akkor is kevésnek tartottam a gyülölködést, és igazam is volt, sokan nem akarták felfogni amit mondtam, de ami azután jött az engem igazol, érveket akarok, konkrét érveket és elképzelést a jövöre nézve.. kedves honfitársaim, amig nem jutunk el odáig, hogy érvekkel vitázunk, vagy egyáltalán érdemben témákrol vitázunk, addig ennel az országnak nincs jövöje! Szoval kérlek titeket, mondjatok érveket, ami mentén érdemben tudunk beszélni!
2017. jún. 15. 14:44
 7/22 A kérdező kommentje:

Ne már, ez komoly? Ennél azért többre számitottam.. ennyi?

Ha kizárjuk, hogy a fidesz szapulása nem jövökép, akkor meghalt a történet? Ne már emberek, ennél tudunk mi többet is.. kélek mondjatok már valami igazi érvet, tök mindegy mi az, csak ne gyülölködés legyen, hanem jövökép!

2017. jún. 15. 15:02
 8/22 anonim ***** válasza:
Pedig az, hogy bárki kevesebbet fog lopni a fidesznél tökéletes érv kellene legyen bárkinek, aki nem vérfideszes.Az egész kínlódásod amit levezettél eddig ostobaság, miért ne lenne jobb egy kevésbé rosszabb alternatíva, ha már igazán hinni nem tudunk senkiben. Gondolj bele, ha mondjuk konkrétan arról lehetne szavazni, hogy "A" jelű párt a ciklusábn lopni fog 100 milliárdot, "B" jelű 1000 milliárdot. Ennyi nincs több alternatíva. Tényleg olyan ostoba vagy, hogy nem választanád a kevésbé rosszat ha egyszer legalább ennyit tehetsz? Élhetetlen hozzáállás. Akkor pattanj meg tényleg ne rimánkodj itt az érvekért, szerinted van a szavazó polgártársaid között bárki aki garantálni tud neked bármit? Ez is egy ostoba elvárás, bocs.
2017. jún. 15. 15:17
 9/22 anonim ***** válasza:

Miért kéne meggyőzni?

1,Vagy azért tetted fel a kérdést,mert úgyse szavaznál ellenzéki pártra,de unalmadban szeretnéd megosztani mindenkivel,hogy milyen jó ellenérveid vannak a pártokkal kapcsolatban

2,Vagy azért tetted el a kérdést,mert úgyis le fogsz szavazni valamelyik ellenzéki pártra,csak megerősítést akarsz...

3,Vagy azért tetted fel a kérdését,mert senkire nem szavaznál,és szintén unalmadban szeretnéd megosztani mindenkivel,hogy miért hülye a többi,aki valakire is leszavaz,mert mind hülye..

Egyik esetben sincs értelme itt győzködni téged...

2017. jún. 15. 15:28
 10/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kázmér!

Nincs jó válasz!

Ha lenne az ellenzék között olyan, amelyik programja hihető lenne, akkor tudnánk itt neked mondani, hogy talán-talán melyikre kellene szavazni. De azok a jelenleg ellenzékben levők, amelyek követői, szavazói lesznek annyian, hogy nyerni tudnak, hát azok már korábban mind leszerepeltek, a mostani fidesszel együtt.

Nincs kínálat, nincs alternatíva! Nincs szava hihető ellenzék a láthatáron! Egyelőre!

2017. jún. 15. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!