Ha kormányra kerülne valamelyik mostani ellenzéki párt 2018-ban és leállítaná Paks 2 építését, mi lenne az oroszok reakciója?
Nem azert akarjak leallitani, mert rossz dolog, hanem mert Orban hozta teto ala. Pont ugyanez van a migranskerdessel is. Az a baj az ellenzeki partokkal, hogy felreertelmezik a feladataikat. Nem az lenne a dolguk, hogy MINDENT megfurjanak kivetel nelkul. Paks 2 jo dolog. A mai technikai fejlettsegben a legharekonyabb energiatermelesi mod. Es nagyon helyes, hogy az oroszok epitik, hiszen paks 1 is orosz tervezes. Amikor pakson evekkel ezelott galiba volt, francia mernokok jottek kijavitani, majdnem katasztrofa lett belole. Aztan a ruszkik megoldottak.
Raadaaul magyarorszagnak marhara nem mindegy hogy mennyi a belso termelese. A kulso forrasoktol valo fugges csokkentese szempontjabol nagyon hasznos otlet paks 2.
Az oroszfobiat sem igazan ertem. Ez az oroszorszag nem az az oroszorszag, ami anno volt.
Hogy mit szolnanak az oroszok?
Sok penzt kovetelnenek. Egy megkotott szerzodes felrugasa nem olcso, foleg egy ekkora beruhazase. De megkoztatatom, lehet hogy nem is allithatnak le, tekintve hogy mar ervenyes szerzodes van, lassan a munkalatok is folynak.
Sajat velemenyem, de ha megesne, hogy a mai ellenzek kerulne ujra hatalomra, na akkor mar en is elgondolkodnek, hogy kulfodre menjek. Jelenleg nekem itthon a legjobb, mert en szeretem ezt a "k..va orszagot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!