2000. 04. 08-án születtem. Szerintetek elmenjek szavazni?
Én meg azt mondom, hogy aki tényleg szeretne dönteni és VÁLASZTANI, az nézzen utána minden egyes párt programjának, olvassa el amiket írtak.
Az értelmes, okos, magyar ember tud olvasni a sorok közt és tudja értelmezni, hogy mi mese habbal, mi csak ígérgetés Pinokkió effektus nélkül, és mi megvalósítható esetleg.
Én ma rászántam a fél délelőttöt és 7 párt programját olvastam át (akikre szavazhattam azok közül kizártam akikről még életemben nem is hallottam, bár rájuk kerestem, de elsőre sikított, hogy csak kamu pártokról van szó, mert kb vicc amiket láttam róluk leírva...) - tehát csak futólag néztem át főként, és főként csak a címszavakat, de az engem érintő vagy érdeklő témakörökbe beleolvastam mélyebben is, és délre sikerült is meghoznom a döntésem észérvek és közölt programtervezetek alapján. - Nyilván nem fogom megmondani hogyan döntöttem, mert az már befolyásolás lenne, de nem is az itt most a lényeg.
Hanem az, hogy aki akar választani és dönteni, és nem csak a fujjolások közt azt meghallani, amit a legtöbb birka képes, az tud. Ha akar.
Aki erre nem képes, az sajnos csak egy átlagos buta ember, akit a média és a harsány puffogások fognak befolyásolni, vagy megszokás alapján, vagy más véleménye alapján fog dönteni.
A maradék meg nem szavaz.
Az is egy döntés, nekik mindegy mi történik vele, velem, velünk.
Ők szimplán buták.
A lehetőség adott, csak élni kell vele, senkinek semmibe nem kerül.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!