Eddig nem nagyon jártam szavazni, de most mindenhol azt hallom el kell menni?
Eddig nem szavaztam, de most elmegyek mert mindenhol azt hallom hogy élni kell a demokrácia adta joggal. Viszont nekem a Fidesz a legszímpátikusabb, az ország gazdaságilag rendben van, alacsony munkanélküliség, rekord alacsony államháztartási hiány, családokat segítő intézkedések, stb.
Viszont a Fidesz úgyis nyerni fog, a 2/3 pedig túlzás lenne. Ha rájuk szavazok azzal a 2/3-ot erősítem? Viszont más nincs akikre szavaznék.
NE SZAVAZZ A FIDESZRE!! Azért mondják hogy mindenkinek el kell menni szavazni hogy a Fidesz veszítsen, le legyenek váltva.
A JOBBIKRA SZAVAZZ!
Már miért ne adhatná le a kérdező arra a szavazatát akikre akarja? Ha neki a Fidesz intézkedései jók, meg nem lát ellenzéki alternatívát akkor miért szavazna a jobbikra?
Én pl eddig mindíg a jobbikra szavaztam, de most én is a Fideszre fogok.
Első kettővel ellentétben, szerintem szavazz arra, akire akarsz.
Viszont! Óvatosan válassz pártot, mert egy újabb kétharmad sok kárt okozhat az országnak. A demokratikus országok hosszú távon csak úgy lehetnek sikeresk, ha működnek fékek a rendszerben, melyeket az elmúlt években sorra igyekeztek kiiktatni.
Egyébként bár a munkanélküliség valóban alacsony, az államadósság hatalmas, soha nem látott magasságokban van.
Tehát jól fontold meg, hogy szeretnéd-e erősíteni a kétharmad esélyét vagy sem. Sajnos a legutóbbi medián felmérés szerint meg van rá az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!