Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2000. 04. 08-án születtem....

2000. 04. 08-án születtem. Szerintetek elmenjek szavazni?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 5. 17:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod, hogy kire szavazz/kire szavaznál; és lenne/van is kedved elmenni szavazni, akkor menj. De ha pl nem érzed magad elég tájékozottnak, hogy dönts; vagy nincs kedved szavazni, akkor ne menj. Nem kell, nem kötelező, csak egy opció, hogyha már betöltötted a 18-at,elmehetsz szavazni. Ha akarod,és tudod,kire , akkor mész, ha meg nem, akkor nem. Te döntésed,tégy belátásod szerint.
2018. ápr. 5. 17:58
 12/22 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem nekem való ez az egész, mert jóformán senkit se ismerek. :( De nem is baj. Gondolom mindegyik ugyan azt akarja: a hatalmat.
2018. ápr. 5. 18:00
 13/22 anonim ***** válasza:
81%
#12 Elolvashatnád a programjukat, kb. 2-3 óra és lehet tudnál alkotni egy határozott véleményt. Illetve mostantól figyeld a híreket.
2018. ápr. 5. 18:12
 14/22 anonim ***** válasza:
87%

Ez csodálatos, ezt vedd születésnapi ajánlatnak! :D

4 évente szólhatsz bele a politikába, alap, hogy élsz vele.

És dönts ésszerűen!

2018. ápr. 5. 18:24
 15/22 A kérdező kommentje:
S akkor melyik pártra? Jó, a FIDESZ-t egyedül tudom, de a többi messze áll tőlem.
2018. ápr. 5. 18:39
 16/22 anonim ***** válasza:
43%
Elég szánalmas hogy azt várod mások mondják meg mit tegyél ha azt mondják ugorj kútba beleugrasz? A betol
2018. ápr. 5. 18:44
 17/22 anonim ***** válasza:
66%

Ezt nézd át:

[link]

2018. ápr. 5. 19:08
 18/22 A kérdező kommentje:
# 16 mivel én még sose szavaztam, és nem is gondoltam, hogy idén szavazhatok, hirtelen jött ez az egész. Nyilván megkérdezek olyasmit, amit én nem tudok. Te 18 évesen kire szavaznál? Szerintem fogalmad se lenne, mert én se tudom eldönteni. Majd 4 év múlva tapasztaltabb leszek a politikában(remélem). És mivel a miniszerjelöltek 75%-áról fogalmam sincs, hogy kicsoda, annyit megkérdezhetek, hogy kire érdemes szavazni.
2018. ápr. 5. 19:21
 19/22 anonim ***** válasza:
86%

Mindenképpen.

Az sem baj, ha utólag rájössz, hogy rossz helyre adtad a szavazatodat.

Az első választásomon én is tévedtem, az szdsz-t támogattam. Fogtam is utána a fejemet, amikor az mszp-vel kormányt alapítottak, elárulva mindet amit előtte mondtak, majd fizethettem egyetemistaként az általuk mindenkinek kirótt tandíjat.

De ez a tapasztalat kellett, hogy utána komolyan vegyem a politikát.

2018. ápr. 5. 19:45
 20/22 anonim ***** válasza:
63%

Még egy kéretlen tanács.

A feljebb javasolt szavvazz.info.hu oldalon nagyon szépen össze vannak szedve infók, csak sajnos nem igazak.

Ha igazak lennének, vagyis azok a pártok tényleg komolyan is gondolnák azokat az elképzeléseiket, akkor nem lennének hajlandóak most pont olyan pártokkal szövetkezni, egymást a visszalépéseikkel a parlamentbe segíteni, amik éppen ellentétesen akarják ugyanezeket.

Szóval csak fnntartással olvasd, hogy mindezek ígéretek.

A dk, mszp (akkor még egy csapat voltak) szinte pontosan ugyanazokat ígéri, mint 2002-ben - azt pedig látni lehetett mit tartottak meg belőle.

Semmit.

Pont az ellenkezőjét tették és még te is fizetni fogod következményeit jó sok éven keresztül.

2018. ápr. 5. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!