2000. 04. 08-án születtem. Szerintetek elmenjek szavazni?
Ez csodálatos, ezt vedd születésnapi ajánlatnak! :D
4 évente szólhatsz bele a politikába, alap, hogy élsz vele.
És dönts ésszerűen!
Mindenképpen.
Az sem baj, ha utólag rájössz, hogy rossz helyre adtad a szavazatodat.
Az első választásomon én is tévedtem, az szdsz-t támogattam. Fogtam is utána a fejemet, amikor az mszp-vel kormányt alapítottak, elárulva mindet amit előtte mondtak, majd fizethettem egyetemistaként az általuk mindenkinek kirótt tandíjat.
De ez a tapasztalat kellett, hogy utána komolyan vegyem a politikát.
Még egy kéretlen tanács.
A feljebb javasolt szavvazz.info.hu oldalon nagyon szépen össze vannak szedve infók, csak sajnos nem igazak.
Ha igazak lennének, vagyis azok a pártok tényleg komolyan is gondolnák azokat az elképzeléseiket, akkor nem lennének hajlandóak most pont olyan pártokkal szövetkezni, egymást a visszalépéseikkel a parlamentbe segíteni, amik éppen ellentétesen akarják ugyanezeket.
Szóval csak fnntartással olvasd, hogy mindezek ígéretek.
A dk, mszp (akkor még egy csapat voltak) szinte pontosan ugyanazokat ígéri, mint 2002-ben - azt pedig látni lehetett mit tartottak meg belőle.
Semmit.
Pont az ellenkezőjét tették és még te is fizetni fogod következményeit jó sok éven keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!