Mit szóltok azokhoz a hírekhez, véleményekhez, hogy minket magyarokat módszeresen ki akarnak csinálni a saját országunkból azért, hogy több ezer izraelit be tudjanak telepíteni hazánkba?
Hát mit lehet ehhez szólni?
Van olyan ember, aki ennek örül?
Utolsó!:
"Köszönöm, hogy igazat adtál, de neked viszont nincs igazad, mert ezeket a házakat IZRAELBEN hirdették meg a bankok, amiből kidobták a lakóikat, nem Magyarországon hozták újra forgalomban, hogy egy magyar újra megvehesse, hanem csomagokban IZRAELNEK akarták eladni."
Én bizonytalan vagyok ebben a témában. Nehezen hiszem az egészet, nem nagyon értem, miért kéne a zsidóknak egy új ország, és ha kell is, miért pont Magyarország lenne az.
Ugyanakkor azt is látom, hogy nincs még egy olyan ország a Földön, akinek a mindenkori vezetői annyira a saját népük érdekeit semmibe vevő politikát folytatnának, mint nálunk, és mára már mindenki számára látható a katasztrofális eredmény a kezelhetetlen államadósság, lehetetlen megélhetés, az elértéktelenedő ingatlanárak stb. képében. És hát az ember próbál erre valamiféle magyarázatot találni. Értelmeset nem lehet. Hát akkor jön mondjuk ez, ami a kérdésben van. Nem kell rajta csodálkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!