Remélem be sem jutnak a parlamentbe. Én a fideszre fogok szavazni az biztos
2018. ápr. 4. 15:51
13/20 anonim válasza:
"Én a fideszre fogok szavazni az biztos"
Na ne! Most megleptél...
2018. ápr. 4. 15:52
14/20 anonim válasza:
Annyi történt a Jobbikkal, hogy a radikalizmusból, nagyjából kihozták a maximumot es rájöttek, hogy "azon a vonalon", nem "nőhetnek" tovább, ezért próbálkoznak a "néppártosodással". Ahhoz viszont több idő kell.
2018. ápr. 4. 16:06
15/20 anonim válasza:
"Annyi történt a Jobbikkal, hogy a radikalizmusból, nagyjából kihozták a maximumot es rájöttek, hogy "azon a vonalon", nem "nőhetnek" tovább, ezért próbálkoznak a "néppártosodással". Ahhoz viszont több idő kell."
Értem. Akkor nincs valós ideológiájuk, elképzelésük, csak a húsos fazékhoz akarnak jutni. :XD
2018. ápr. 4. 16:14
16/20 anonim válasza:
#15: Igen, így is fel lehet fogni és ezzel nincsenek egyedül a pártok között(ld.: Fidesz). Meg persze azért az is hozzatartozik, hogy ha valami csoda folytán, a "régi" Jobbik hatalomra került volna, már rég "karanténban" lenne. Nem a Jobbik, az ország.
2018. ápr. 4. 17:14
17/20 anonim válasza:
Megváltozott a Jobbik. Persze a Fidesz is.
Csakhogy a Fidesz jó (jobb) irányba változott, a Jobbik meg lassan az enyészeté.
2018. ápr. 4. 17:27
18/20 anonim válasza:
Vona volt keresztény is...:
"A Jobbik elnökéről tudjuk, hogy részesült a katolikus beavató szentségekben: Vona Gábor a római rítus szerint részesült a keresztség és a bérmálás, valamint az Eukarisztia szentségeiben, és szentségi házasságot kötött."
#18: Nem vagyok ugyan jobbikos, de azt mondta, "Az iszlám az utolsó fénysugár, a globalizmus sötétségében." Aztán ezen el lehet rágódni aszerint, hogy az ember támogatja, vagy ellenzi a globalizmust.
2018. ápr. 4. 20:41
20/20 anonim válasza:
Majd kiderül a szavazóik mennyire fogják büntetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!