Orbán Viktornak mekkora az IQ-ja?
Csak hiteles info érdekel! Google-ban már kerestem de nem jártam szerencsével...
Gyurcsányé is érdekelne, vagy más politikusé ha nincs más.
Hagyd rám...persze hogy komolyan veszem, mert az egyetemisták közé tartozom én is. Az meg, ha valaki olyat választ, hogy nincs jövője sem hiszem, hogy feltétlenül az ő hibája. (Nekem mindkét szakom jó, szóval nem vagyok ilyen helyzetben).
És attól, hogy valaki olyat választ, amivel nehezebb az elhelyezkedés, attól még nem feltétlenül munkakerülő és nem feltétlenül lesz később is esélytelen a munkavállalás.
Az, hogy értelmes, látszik. Az hogy szimpatikus-e, más kérdés (olyan kérdés, amiben nem lehet konszenzus e fórumon), de az IQ-t nem szimpátia alapján állapítják meg.
Az viszont nyilvánvaló, hogy nem lehet nagyon magas IQ-ja. Aki tudja, mit jelent a magas IQ, az tisztában van vele, hogy nagyon magas IQ-jú embert esélytelen, hogy megválasszon a nép bármire. Persze, ha valakinek mondjuk a 130 is nagyon magasnak számít, abba még Orbán is beleférhet, bár valószinúleg nincs annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!