A #25-ös válaszoló vagyok megint. Én nagyjából 35 éve komolyabban figyelem a világot és elemzem, most 45 éves vagyok. Annyira régóta “bosszantott” a téma, hogy Orbán Viktor hogyan mondhat a saját beszédeiben olyan részleteket, mint egy bölcs ember? Ahhoz, hogy ennyire értsd a világot, évtizedekig kellett azt figyelned és elemezned. Erre csak autista savant képes. Bosszantott, hogy ki a fene írja a beszédeit? Tudtam, hogy ő, de nem hittem el. Mondom, biztos valaki segít neki, de ki? Hiszen csak az érti ennyire a világot, aki napi 16 órában évtizedeken keresztül figyeli és elemzi a világot, azaz ez a munkája, merthogy ehhez napi 16 óra kell. Én sosem dolgoztam, minden nap, egész nap, 35 éve, írok-olvasok-gondolkodok-figyelek-tapasztalok-elemzek. Amikor kérdeznek Tőle, akkor úgy válaszol, hogy érzékeled, hogy ugyanaz válaszol, aki a beszédét írta. Nagyon sokáig elhessegettem a gondolatot, hogy nem autista ő, csak egy rohadt magas IQ-jú neurotipikus ember. Ilyet mondjuk egyet ismerek, Neki 158-as IQ-ja van. Nem akartam látni, hogy autista, mert nem akartam elhinni, hiszen angolul kommunikál, mennyi emberrel beszél, szervez, dolgozik, emberek között, de, á, amit ma mondott, basszus, kit hitegetek én itt? Orbán Viktor akkora autista savant, mint Neumann János! Pontosan ugyanannyira autista savant Ő is. József Attila is autista volt egyébként. Az autizmus az emberi szervezet egyik önvédelmi mechanizmusa, ami erősen megemeli az IQ-t, azzal, hogy megfordítja a gondolkodás irányát, ezzel az érzékszervek működésének irányát is. Nálunk tévedésből indul be az autizmus, tulajdonképpen, de valahol ez szükséges is az emberiség fejlődéséhez. Ezért szerintem a genetika ezért határozza meg részben az autizmust. Kellenek autisták, csak relatíve kevesebb, mint neurotipikus agytípusú ember. Pl. Neumann János nélkül nem lennének számítógépek. Elég egy embernek feltalálnia a számítógépeket. Ha sok az autista, az emberiség nem tud társadalomba szerveződni, és elpusztul. Viszont autista savantok nélkül is elpusztul. Einstein, Newton, Elon Musk, Nikolá Tesla, József Attila, Anthony Hopkins, mind autisták, mind autisták vagyunk. Elon Musk-Donald Trump-Orbán Viktor egy jó kis trió, jól megértik egymást. Trumpot nem ismerem, nekem is vannak nem autista barátaim, de a brigádbol kettő ember autista savant. Orbán Viktor és Elon Musk is. Azért nem szimpatikus Orbán Viktor sokaknak, akik nem tudnak IQ alapján különbséget tenni az emberek között, azaz a butáknak, mert tudja magáról, hogy mennyire okos. Ezért sokan nagyképűnek látják. Az országban k*va nagy gáz van egyébként, amikről Orbán Viktor nem tud, mert nincs ott mindenhol, és nem lát rá mindenre, viszont nagyon jó képességű ember, ezért jogosan magas az önértékelése. Az ember, amikor bölccsé válik, és vagy autista savanttá, ledöbben önmagán, hogy egy ember ilyen magasszintű dolgokra képes lehet? Igen. Ezt mindannyiunknak nehéz felfogni. Pl. Grigorij Perelman orosz matematikus is autista savant. Csak az tud ilyen szintre fejlődni, aki a társadalmat, a társadalom érdekeit a saját érdekei elé helyezi. Ezért az ennyire magas képességprofilú ember mindig a társadalomért dolgozik, ugyanis érti, hogy ha a társadalom biztonságban van, akkor az én életem is jó lesz. Aki önmagát, a saját érdekeit a társadalom érdekei elé helyezi, az mindig lefelé építi a társadalmat. Ilyenek a baloldaliak. Viszont most így sem az oktatási rendszerünk, sem a jogrendszerünk, sem az orvostudomány/egészségügy nem működik. Ezekre nem lát rá Orbán Viktor, de én igen. Én ezekről írok könyvet, remélem, majd elolvassa, mert az autista savantoknak össze kell tartaniuk a társadalom jobbá tétele érdekében. Itt nem írok többet, privátban kérdezhetsz, vagy más is, de zaklató/bántalmazó levelekre nem válaszolok.