Orbán Viktornak mekkora az IQ-ja?
Csak hiteles info érdekel! Google-ban már kerestem de nem jártam szerencsével...
Gyurcsányé is érdekelne, vagy más politikusé ha nincs más.
"az, hogy valakinek van diplomája, még nem jelenti, hogy okos is."
Általánosságban igenis kilehet jelenteni, hogy okos,mert volt esze továbbtanulni,nem csak azon járt az agya, hogy "mikor lesz má vége a sulinak".Tudatosan továbbtanult,mert tudta, hogy diplomával csak könyebb az elhelyezkedés,az élet.Maga ez a felfogás az,ami okosabbá teszi a diplomás emberek(többségét).
el vagy tévedve. A legtöbb gyerek azért tud továbbtanulni mert van rá keret és nem akar még dolgozni menni.
Valamit megtanulni bemagolni nem ugyanaz mint szakértelemmel csinálni valamit.
nyugodtan elhiheted, hogy nem lesz valakinek csak attól sok esze, mert főiskolát egyetemet végzett.
"A legtöbb gyerek azért tud továbbtanulni mert van rá keret és nem akar még dolgozni menni. "
Megharagszol ha ezt személyes sérelemnek veszem? Mégis mit képzelsz te magadról? Gyere el hozzánk az egyetemre, nézd meg milyen eredményekkel vizsgázunk és utána vágd a fejünkhöz, hogy nincs jobb dolgunk. Ha tudni akarod a legtöbbünk dolgozik iskola mellett. Ugye milyen kellemes???
Ki nem állom az ilyen undorító irigységből fakadó rosszindulatot.
szánalmas vagy.
bírom amikor az ember ezt az "irigy vagy" kártyát játsza ki. Miért lennék irigy? Többet keresek fősuli nélkül is mint nagyon sok egyetemet főiskolát végzett ember.
Mint mondtam nem érdekel mit hogy vizsgáztok. Nem az alapján fogják a fizetéseteket osztani, majd rájöttök egyszer.
Noh de látom érzékeny pontra tapintottam. tudod kinek nem inge, de hát te felvetted;)
bizonyára mert annyira értelmes a sok egyetemista és ésszel választ és tanul, azért van tele az utca árufeltöltő diplomásokkal ugye? (bocs, már az se, mert az is telítve van)
És ugyan bizonyítsad már be nekem, hogy a TÖBBSÉGETEK dolgozik mellette és nem időhúzásból jár suliba, sőt érdekli is vagy ilyesmi. ugyan már.. nem kell itt feszkóznod.
senki sem mondta, hogy utálom őket, de amit mondtam az attól még tény.
Tény????
Az hogy sok a diplomás munkanélküli nem annak köszönhető, hogy rossz szakirányt választottak.
Nekem kellene bizonyítani, holott te sértegeted az egyetemistákat? Te állítod, hogy időhúzás...
Egyébként menj, számold meg hányan vannak és nézd meg mennyinek van munkaviszonya mellette. Szinte csak annak nincs, akinek a szakiránya lehetetlenné teszi a munkát, ők főleg szünetekben dolgoznak, vagy heti 1-2 nap éjszaka. Én tudom, mert köztük vagyok, ismerem őket, látom mit csinálnak.
Ennyi erővel rád is ezer meg egy koholt vádat lehetne mondani...kb. annyi igazságtartalma lenne, mint ennek.
ugyan, folyamatosan látom, hogy mennyien mennek olyan szakmákra amivel szart sem érnek, előre látni.
szerintem te kicsit túl komolyan veszed a témát, hogy itt hőbörögsz:) noh mind1, úgy érzem sose lesz vége a vitának, inkább rád hagyom;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!