Orbán Viktornak mekkora az IQ-ja?
Csak hiteles info érdekel! Google-ban már kerestem de nem jártam szerencsével...
Gyurcsányé is érdekelne, vagy más politikusé ha nincs más.
Szerintem nem lehet túl sok neki. Nem túl értelmes ember, még összefüggő, értelmes mondatokban sem tud beszélni, ha nincs előtte egy papír tele szöveggel. Hasonlóan Kósához.
Igazából nem hinném hogy túl nagy szerepe lenne, most hogy kormányon vannak. Egyedül annyi hogy ő a párt arca.
Szerintem a magyar politikában a legértelmesebb Oszkó és Bajnai lehet. Esetleg még Morvai (megértem ha valakinek nem tetszik a stílusa).
és most azt hiszem abszolút pártatlan voltam, senki nem mondaná meg melyik párthoz tartozom:)
17:03
ennyi baromságot összehordani egy hozzászólásban szinte művészet....
"Szerintem nem lehet túl sok neki. Nem túl értelmes ember, még összefüggő, értelmes mondatokban sem tud beszélni, ha nincs előtte egy papír tele szöveggel."
Eléggé naívnak kell lenni ahhoz, hogy valaki azt gondolja a parlamentben hülyék vannak.Lehet rájuk mondani sokmindent,de a 80-90%-uk diplomás.Ez nem más csak irigység.
Jogász, Szájerrel együtt. Az IQ-ja mindkettőjüknek nagyon magas, lehet erről vitatkozni, attól, hogy valakinek nincs fogalma a politikáról vagy nem szimpatikus neki attól még Orbánnak ugyanannyi lesz az IQ-ja. Szám szerint megmondani nem tudom, de hallottam mit mondott róla és Szájerről az egyik prof az egyetemen. Hülyékre ilyet nem mondanak.
Ennyit erről.
Én kiváló képességű embernek tartom orbánt, nem mindegy sztem h az ország vezetője milyen képességekkel rendelkezik! Sajnos ez, az emberi oldala nem annyira derül ki róla,h milyen ember is ő.
Bajnai Gordonról azt írták h neki csak 117-es az IQ-ja, hát ennek ellenére sztem jó miniszterelnök volt. Lehet fikázni de akkor is így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!