Aki a Fideszre fog szavazni, az miért teszi?
Hogy miért is érdemes a Fideszre szavazni?
-Imádok 18 órát dolgozni, hogy a számlákat ki tudjam fizetni
-Nem mérgezem a testem hússal, mert csa az egészséges zsíros kenyérre futja.
-Nem tunyulok el, mert nem futja autóra, viszont a nagyapám 38 éves kerékpárjára ki tudok gazdálkodni 10 évente egy belsőt, ha már örököltem.
-A ház amit építettem, a leszármazottaim 650 évit fognak fizetni, így gondozva lesz az emlékem
-A gyerekeim akik napi 12 órát vannak iskolában, már tudnak olvasni is 8.-ra hála a megfontolt oktatási reformnak
-Nem kell egyetemen küzdeni a tudásért, mert ott a sokkal stabilabb szalagmunka a mai fiataloknak, ahol akár 80-100 ezret is meg tudnak keresni, amiből kiválóan meg tudják alapozni öngöndoskodással az öregkorukat, ami páratlan alternatíva a nyugdíj helyett.
-A kiváló közmunkaprojekt óriási dimenziót nyit meg a szenvedélybetegek számára is. Az érte kapott 56 ezer forint, visszaszorítja a mértéktelen zabálás, ivás, dohányzás, és az energiapazarlás(fűtés, világítás) kockázatát, amellett, hogy stabil életpályát biztosít az alanynak.
-Nem kell terhelni az agyamat olvasással, mert nagyon helyesen 10 ezer ft egy köny, a szinház vagy egy mozi pedig megfizethetetlen, viszont az aktuális migráns invázióról és az országot ért ENSZ és Brüsszel támadásokról ingyen értesülhetek a TV-Rádióból..
-Nem kényszerül szenvedni évtizedekig az ember olyan makacs betegségekkel mint a tüszős mandulagyulladás, mert a kórházakban szinte azonnal átsegítik a másvilágra.
-Épül az ország. Azért ne vitassuk el, hogy a fenti érdemek mellett, mely ország büszkélkedhet ennyi szép stadionnal?
-Az érzékszervek kifejlesztésében mint a hallás, tapintás, nagy segítség, a modern közvilágítás, ami igaz, hogy drága volt, de a mi érdekünket szolgálja, hisz nem elég mindent látni. Az ősember is tapogatózás útján tájékozódott a sötétben.
Na,mert amúgy 150 ezerből meg lehet egyedül élni:)
Aki gyereket vállal az meg jobb,ha megtanul fotoszintetizálni,bár lehet majd még arra is adót vetnek ki,mint a napelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!