Aki a Fideszre fog szavazni, az miért teszi?
256742-dik ilyen kérdés.
Indulhat a fel-le pontozósdi.
-Akik a kérdésre válaszólnak, vagyis fidesz szavazóként leírják, hogy miért szavaznak a pártra: lepontozott 20%-os választ fognak kapni.
-Akik nem fideszesként leírják, hogy szerintük a fideszesek miért szavaznak a fideszre és megjegyzik, hogy a fidesz szavazók amúgy is mekkora gyökerek 80%-fölé felpontozott választ fognak kapni(miközben a kérdező nem is őket kérdezte)...
3.2.1....és indulhat! ;-)
"A fidesz alatt rengeteg építkezés történt, úgy érzem kicsit beindult a gazdaság."
Stadionépítkezésre gondolsz?:d
EU-s pénzből,hurrá:D
Néhány napja ugyanezt a kérdés feltettem és ezeket a válaszokat kaptam:
-Adókedvezmény
-Mert csak
-Mert nincs jobb
-Mert Soros
-Mert a migránsoktól ők védenek meg
-Mert a szüleim is fideszesek
-Mert az origo azt írta, hogy Vona meleg
-Mert azt is megírták, hogy Vona iszlám is
-Mert úgy sem lesz soha semmi jobb ebben az országban
Az én személyes véleményem az,hogy meg is érdemeljük a sorsunkat, amiért ennyi ostoba van ebben az országban.
Az egyik fele nem megy el szavazni, mert úgysemleszjobb.
A másik fele meg minden hazugságot benyal.
Morvai mint számomra utólag kiderült, olyan gyorsan váltja a pártokat, mint más az alsóneműjét, ahol egy kis hasznot nyújtanak neki, ő oda megy.
Kedves kérdező,
sokan naivak, sokan félnek, a fidesz már annyira káoszt csinál a magyar politikából, hogy sokan már meg sem akarják fejteni, inkább elhiszik amit mondanak neki a TV-ben. Olyannal is beszéltem aki a kereszténység megmentőjének tarják, a nagy keresztény Európa utolsó bástyájaként emlegették, a templomokban is ez a szenny folyik. Sokan hasznot húztak a jelenlegi kormányból, a gazdagok tovább gazdagodtak (egykulcsos adórendszer stb..), közférákban dolgozók pedig az állásuk miatt teszik oda a voksukat.
Mert hasznos neki a Fidesz ÉS elhiszi, amit mond neki. Nagyon sokan úgy gondolják ők józanok, a másik oldalon pedig csak haszonleső és hiszékeny emberek vannak. Pedig az igazság az, hogy mindenki a kettő egyszerre. Először az ember megtapasztalja, hogy egy kormány alatt szubjektív jól él vagy rosszul, aztán arra az oldalra áll, aki megérti az ő álláspontját. Utána már ennek az oldalnak az érveivel magyarázza a saját nézetét, mintha azok lennének a döntésének okai.
Aztán olyan is van, hogy valaki nem tud saját véleményt kialakítani, mert a családja el van tolódva az egyik politikai irányba, és az a pártszimpátia túlerőben van és/vagy csak az egyik oldal médiájából tud tájékozódni. Ismerek is konkrétan olyan valakit, akit amúgy nem érdekel a politika, de a férje mindig az egyik tv híradóját nézi, ezért aztán ha kérdezik, ő is azon az oldalon áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!