Eláruljátok/megvitatjátok a családtagjaitokkal, hogy kire/mire szavaztok?
Figyelt kérdés
Vagy inkább családban nincs politizálás alapon mindenki megtartja magának?
A kérdésem nyilván azokra vonatkozik, akik el szoktak menni szavazni (bármiről is kell). Az ilyen "nem, mert nem megyek szavazni" válaszokat mellőzzétek, kérlek!
2018. ápr. 1. 23:07
11/12 anonim válasza:
Persze, hogyan is lehetne elkerülni? Én egyébként bármikor bárkinek megmondom, kire szavazok, ha megkérdezi , ha nem tetszik a válasz, nyalja ki.
Én nem is értem, mi ebben olyan nagyon intim dolog.
12/12 anonim válasza:
Én párbeszédes vagyok, apám MSZP-s egyik tesóm és felesége fideszes aktivista. Persze, hogy tudunk erről. Régebben szoktunk a bátyámmal vitatkozni, de egy idő után nagyon gázzá vált, mert teljesen át van mosva az agya. Amúgy értelmes ember, csak hát alapdolgokkal nincs tisztában, és hiába mondanék neki akármit, úgyse tudnám meggyőzni, magyarán csak konfliktusforrás a téma. Ezért inkább hanyagoljuk a politikai vitát. Ő egyébként szerintem a felesége és az ő családja miatt lett fideszes, de azok meg csak azért, mert az mszp poszkommunista. Mintha a Fidesz nem az lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!