Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali nyugdíjasok is...

A baloldali nyugdíjasok is esznek az Erzsébet utalványokon vett sonkából?

Figyelt kérdés
Vagy az értékszelvényt inkább odaadják egy rászoruló ismerősüknek? Van bennük ennyi tartás vagy azért jólesik az anyagi kiegészítés?

2018. ápr. 1. 14:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap még úgy szólt a fáma, mikor valaki említette a (vásárlóértékét tekintve sokkalta nagyobb 13. havi nyugdíjat), hogy:

"Tök mindegy, mi volt 2010 előtt"

most meg

" Szomorú, hogy egyik baloldali kormánynak sem jutott ez az "ajándék" eszébe, pedig lehetőségük lett volna rá."

Milyen gyorsan változnak itt a vélemények, egyszer az a baj, hogy említik mi volt 2010 előtt, most az a baj, mi nem volt 2010 előtt, úgy, hogy közben nem is számít mi volt 2010 előtt?

Nem kéne olyanon erőlködni, ami nem megy, azért a saját kérdésed alatt belebonyolódni egy ilyen önellentmondásba elég kínos.

2018. ápr. 2. 12:43
 22/30 A kérdező kommentje:
21: Olvasd már el, mire írtam, ne játszd itt az okost, nem áll jól!
2018. ápr. 2. 12:51
 23/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező kérlek döntsd már el mit hazudsz mert nehéz korrekten megcáfolni ha ugyan úgy forog a kérdésed mint orbán a parlamentben ha számonkérik.

Benned még annyikát tisztelek hogy bár hazudsz mint a vízfolyás de legalább még nem futottál el mint a példaképed aki 3 hónapja be se mer menni dolgozni.

2018. ápr. 2. 12:52
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam mire írtad, arra reagáltam, játszani az okosat neked kell(ene), hogy itt lehengerelj minket, csak láthatóan nem megy...

Tudod, ami nem megy nem kell erőltetni.

"magyarázó ötperc" csak, hogy lassú felfogásúak is értsék, az első válaszban azt írták, hogy a 2002 és 2010 közötti nyugdíj, erre írta nem számít mi volt 2010 előtt, ennek a nyugdíjnak része volt a 13. havi is, ami arányaiban sokkal nagyobb értékű volt mint a tízezres bözsi utalvány. Értjük már?

2018. ápr. 2. 12:57
 25/30 A kérdező kommentje:

23: Csak személyeskedsz, erre nem reagálok bővebben. Élvezkedj csak.

24: Ha már ennyire okos vagy, biztos ezt is tudod, magyarázd el kérlek, hogy miért nem jön ki a sonka az Erzsébet utalványokból?

2018. ápr. 2. 13:18
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

"24: Ha már ennyire okos vagy, biztos ezt is tudod, magyarázd el kérlek, hogy miért nem jön ki a sonka az Erzsébet utalványokból?"

Látszik nem tudod mi az a szegénység. Te azt hiszed hogy akiknél az utalvány landol annak tele a kamra? ebből a szerény alamizsnából nem sonkát hanem alapvető élelmiszert vesz 90% uk, liszt, száraztészta, rizs, akkor ebben te kol találod a sonkát?

10000 erzsébet / 12 hónap = 833 huf/hó ezt kapták mert a nyugdíjukat 10-20-40 ezerrel csökkentették HAVONTA!

Hogy fizeted ki a 900 forintos sonkát 833 forintból?

Megkéred az eladót hogy nézze már el neked mert szégyen a nyugdíjad?

Az országban van 4-5 millió ember akinek hó közepén már alig van mit ennie ha kifizetik a közüzemi számlákat, ennek jó része nyugdíjas, ha ma megeszik azt a 10000 erzsébetet, jövő hónapba mit esznek ?

Értem én hogy értetlenkedsz meg azt is hogy trollkodsz, állok elébe, amíg te vagdalózol én még mindig tényeket közlök.

2018. ápr. 2. 13:30
 27/30 A kérdező kommentje:
Csak akkor szeretem a "tényeket", ha igazak. A tieid sajnos nem azok.
2018. ápr. 2. 13:39
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

itt a lehetőség cáfold meg!

Állok egy értelmes vita elé, mondjuk mivel trollkodsz és már a kérdésed is ferdít nem sokat nézek ki belőled, de adok rá esélyt hogy megcáfold.

2018. ápr. 2. 13:41
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha pont a választások előtt jut eszébe valakinek az ajándékozás, akkor az nem örvendetes, hanem undorító, és visszataszító. Ez előtti tél sokkal zordabb volt, akkor mégsem fájt Viktor feje a tüzelő miatt. Attól hogy most szétosztanak "50 ezüstöt" még nem lesznek jók.

Amúgy is, ajándékozni A SAJÁT PÉNZÉBŐL SZOKOTT AZ EMBER. Nem közpénzből. Ezt NEM A FIDESZ ADJA, HANEM AZ ADÓFIZETŐK.

2018. ápr. 2. 16:41
 30/30 A kérdező kommentje:

28. Bizonyítani az állítónak kell. Várom a forrással megjelölt tényeidet, ne csak vagdalkozz!

29: Ez igaz, jól mondtad. Szerintem is úgy lenne a szép, de hát a világ nem tökéletes. :o(

2018. ápr. 2. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!