A baloldali nyugdíjasok is esznek az Erzsébet utalványokon vett sonkából?
Utolsó: nem szavazatvásárlás, hanem ajándék. Mindenki maga tudja, miként viselkedik, nekem mindenesetre nem lenne gyomrom egy általam utált ember/cég adományából kajálni. Ennyi gerincesség azért van bennem.
Sajnos ez sok baloldali nyugdíjasban (és aki még kapta) nincs meg. Kár értük.
"Sajnos ez sok baloldali nyugdíjasban (és aki még kapta) nincs meg. Kár értük."
Tehát akkor ha a gondolatmenetedet követem nekem sem kell a fizetésem után 33,5% adót és a kiadásaim után 27% os áfát fizetnem mert jobboldali vagyok és (nem az a fidesznek csúfolt kommunista jobboldali) mivel másra szavazok a kormányba is lehetne annyi gerinc hogy nem fogadja el adót és az áfát a forintjaim után igaz?
Az erzsébet utalvány nem adomány, kompenzáció az alacsonyan tartott nyugdíjak után. Ki is állja az árát? Segítek mert látom önerőből nincs ennyi eszed. ADÓBÓL! Ki fizeti be az adót? A DOLGOZÓK!
"Sajnos ez sok kommunista fideszpolitikusban (és aki még kapta) nincs meg. Kár értük."
"Utolsó: Jajj, ne tedd már. Te is tudod, mire gondolok, nem?"
Azt tudom hogy próbálsz (elég béna módon) gyűlöletet kelteni korosztályok és pártszavazók közt
Mit látok ebből rosszul?
"A baloldali nyugdíjasok is esznek az Erzsébet utalványokon vett sonkából?"
Abból nem telik az átlag nyugdíjasnak sonkára hanem örül hogy a világrekord alacsony nyugdíja után tud venni egy kis száraztésztát vagy csirkefarhátat.
"Vagy az értékszelvényt inkább odaadják egy rászoruló ismerősüknek?"
Mivel a nyugdíjasok túlnyomó többsége mélyszegénységben van tartva a kormányintézkedéseknek köszönhetően így a rászoruló saját maga.
"Van bennük ennyi tartás vagy azért jólesik az anyagi kiegészítés?"
Egy élet munkája szerinted nem adott nekik elég tartást?
Azt mondod hogy ők a gerinctelenek mert felépítették az országot amit most a fidesz tönkretesz és még legyenek hálásak mert nem egyből hagyják éhen halni őket?
A fidesz egyoldalúan alaptörvénybe foglalta a "nyugdíjat adhatja a kormány de nem köteles fizetni" ugyan ekkor azt elfelejtették beleírni hogy a fentiek fényében a nyugdíjjárulék "fizethető" kötelező befizetni és igencsak vastagon.
Még mindig nem értem mit nem értesz?
"Mindenki maga tudja, miként viselkedik, nekem mindenesetre nem lenne gyomrom egy általam utált ember/cég adományából kajálni."
Hatalmas tévedésben vagy, és az egész kérdésed erre a tévedésre van felhúzva. Tegyük tisztába a dolgokat: az utalványt nem a Fidesz vagy Orbán adta. Persze jól jönnek ki a dologból, mert az ajándék mellé az ő kampányuk és arcuk jár, de attól még nem a Fidesz a pártpénzből vagy Orbán a magánvagyonából ajándékozott. Ez az állam ajándéka, amit így minden adófizető finanszíroz.
17: Én 900 Ft-ért vettem sonkát, 2-3 személynek az bőven elég. 10 ezer Ft volt az Erzsébet utalványok értéke. Te miről beszélsz, hogy nem jön ki? Vagy a vörösköd már a számolási tudásod is elvette?
19: Szomorú, hogy egyik baloldali kormánynak sem jutott ez az "ajándék" eszébe, pedig lehetőségük lett volna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!