A baloldali nyugdíjasok is esznek az Erzsébet utalványokon vett sonkából?
A fidesz szavazók visszaadták már a 2002-2010 közti nyugdíjukat?
Azt az Erzsébet utalványt nem a fidesznek köszönhetik.
Azt annak a kevés még itthon maradt fiatalnak akiket 33,5% járulékfizetéssel indít az életbe a kormány, tudod semmi nincs ingyen?
Amit nekik adnak azt a dolgozótól veszik el.
Tartás? mért? be megy már orbán a munkahelyére? fizetését felveszi az nem kérdéses de én nem azért adózom világrekord méretűt hogy otthon rettegjen a kérdésektől.
"1-es: Nem kell folyton visszamutogatni."
Rendben van, sajnálom.
orbán visszafizeti nekem amit felvett fizetés gyanánt? főzném én is a sonkát ha nem vitte volna el a sonka árát 33,5% adó meg 27% áfa hogy kijöjjön a fizetése meg a családi adókedvezménye a pulyák után.
"Tök mindegy, mi volt 2010 előtt,"
Történelmi pillanat hölgyeim és uraim, végre kimondta egy vélhetően fideszes kérdező, amit oly régóta mondunk "büdösmocskosellenzékiek", hogy túl kell lépni az "elmúltnyolcévezésen" végre megtört a jég!
Ez csak a semmitől több kategória, mert ettől többet vesz el a névleges nyugdíj emelésekkel. Nem visszamutogatás, hanem tény, hogy 2010 előtt ( még az első Fidesz-kormány is) legalább 5 -%al emelte a nyugdíjakat, a mostani 1-2 %-kal szemben.
De a tanyákon, falun élő kisnyugdíjasok, akik nagyon rá lennének szorulva a több pénzre, nem is tudják igénybe venni, mert nincs a közelükben beváltóhely.
De az utalványokkal nem a nyugdíjasok járnak valójában jól, hanem a Fidesz-barát kibocsátó cégek, akiknek százmilliós hasznuk van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!