Az erzsébet utalvány nem számít szavazatvásárlásnak? Meg amúgyis, nem volt valami törvény hogy szavazás előtt tilos kampányolni?
"hogy szavazás előtt tilos kampányolni?"
Pont azt hívják kampánynak, hogy a szavazás előtt fényezik magukat a pártok.
Mi masert kaptam volna ha nem a szavazatert?
- erzsebet utalvany
- gazszamla tamogatas
Es mindketto majdhogynem egyszerre valasztas elott?
2017-ben nem kaptam gazszamla tamogatast, 2016ban sem, 2015ben sem. Csak most eppen valasztas elott.
5-ös Nem volt feltétele annak hogy átvedd a jegyet ,az ,hogy aláírj valami szerződést amivel vállalod hogy fideszre szavazol.Meg nem is ellenőrizhető.
De ha olyan önérzetes vagy küld vissza a támogatást meg a jegyet a kormánynak.
A Kampánycsendre gondolsz?
Az a szavazás hetén van,nem?
Ettől függetlenül elég szánalmas ilyenekkel kampányolni,hogy Erzsébet utalvány,meg 12 ezer Ft-os gázár elengedés.
Mikor középiskolás voltam,akkor volt diákönkormányzati választás,és akkor is herótot kaptam attól mikor már a villamosmegállóban süteménnyel akartak szavazatot venni.
Szánalom:D
"Tipikus ellenzéki egybitesség. Ha adnak az a baj, ha nem adnak az a baj"
Az egyszeri adományoknak semmi értelme,kizárólag az ostoba embereket lehet vele befolyásolni.
Ha mondjuk hitelt vesz fel az ember,akkor nem csak azt nézi,hogy az első 3 hónapban milyen kedvezmények vannak,hanem a teljes futamidőt.
(Már,akinek van egy kis esze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!