Szerintetek mikor fog eljönni az a pont, amikor az emberek már erőszakhoz folyamodnak a Fidesszel szemben?
Vagy nem lesz ilyen, mert bármennyire pofátlanul aljasok, amíg nagyjából tűrhető életszínvonalon élünk, addig nincs elég motiváció?
Egyelőre még nem történtek ilyen incidensek, de a következő ciklusban előfordulhatnak, hogy megütnek egy-egy fideszest váratlanul?
Például én, a családom és a baráti köröm kb. 80%-ával egyetemben. A maradék főleg LMP, és van 1-2 jobbikos. Felénk MSZP, DK-jellegű pártokra szavazni hatalmas szégyen, a sötét lumpenproli-rétegre jellemző. A Momentum és hasonló belpesti csírapártok pedig közröhej tárgyai.😂 Műszaki/természettudományos pályán van nagyjából mindenki, az elvarázsolt lilaködös bölcsészbohóckodás a lehető legtávolabb áll tőlünk.
Ami a fizikai erőszakot illeti: nagyon óvatos lennék az erre való bujtogatással. Aki még képes hinni a szemének (és nem a 444, index, HVG és hasonlókon keresztül szemléli a világot), az láthatta, hogy pl. a Békemenetben mekkora erő van. Az ellenzèki bohóckodás össze sem mérhető vele.😂 Nem tudom, más Fidesz-szavazók hogyan állnak ahhoz, ha szemèlyesen őket érné fizikai inzultus, én a magam részéről nem javaslom senkinek, aki jót akar magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!