Miért nem mindegy neked, hogy ki milyen ábrázatot visel?
Gondolom, te sem vagy egy aranyló búzatábla...
2018. febr. 23. 23:53
2/25 anonim válasza:
Meg kell tartani a török FB-követőket...
2018. febr. 23. 23:56
3/25 anonim válasza:
Egy borosta miatt már úgy néz ki mint egy török? Mivan??
Amúgy nem tudom mi ez a nagy török utálat hirtelen, legközelebb ha egy lengyel egyetemre hívják meg és ott mond egy tiszteletbeszédet akkor utána majd a lengyelekre kell fujjolnunk?
2018. febr. 24. 00:06
4/25 anonim válasza:
Borosta??? Te sem mostanában láttad...
2018. febr. 24. 00:08
5/25 anonim válasza:
Írd be a Google képkeresőbe, hogy borosta. Nézd meg a képeket.
Most írd be, hogy szakáll. Nézd meg itt is a képeket.
Szívesen.
2018. febr. 24. 00:16
6/25 anonim válasza:
Azért az itt törököző kanapéhuszár hozzászólók közül kíváncsi lennék hányan ismernek személyesen törököket. Én ismerek kb 40-et. Az egyik olyan nép, aki szereti a magyarokat és jobban ki lehet velük jönni, mint néhány tahó beképzelt magyarral. Csak ha már töröközünk, lenne mit tanulni mondjuk tisztelet és összetartás címszóval tőlük...
2018. febr. 24. 00:18
7/25 anonim válasza:
Te, én internet nélkül is tudom, mi a borosta. :))) Eddig rajtad kívül ezt mindenki szakállnak látta, nem csak az szakáll, ami derékig ér, tanulj meg magyarul. Persze lehet, hogy törökül borosta, azt nem tudom. :)
2018. febr. 24. 00:22
8/25 A kérdező kommentje:
Én a török sorozatokra gondoltam, mint most megy az Örök szerelem. Abban vannak nagyon hasonló férfiak.
2018. febr. 24. 00:23
9/25 anonim válasza:
Szóval azt mondod hogy azért növeszt valaki ilyen borostát, mert úgy akar kinézni mint egy török? Vagy csak a törökök hordhatnak ilyen arcszőrzetet?
Nem értem mit akarsz ebből kihozni egy újabb "megrázó " török - Vona szálon kívül..
2018. febr. 24. 00:32
10/25 anonim válasza:
Nem okos dolog, de csak azért nem, mert most ebbe is bele lehet magyarázni minden marhaságot. Pedig volt szakállas "időszaka" Orbánnak, Ádernek is, vagy nezd meg Szájert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!