Szerintetek ki nyeri a valasztasokat?
Figyelt kérdés
Kinek szurkoltok?
En jobbik!! Es kormanyvaltast szeretnek,de talan kiegyeznek azzal is ha nem 2/3 lenne a fidesz tobbsege.
21/L joghallgato
2018. márc. 26. 19:46
1/55 anonim válasza:
A Fidesz fogja nyerni, ez 100%.
Jobbikra fogok szavazni, mivel én is kormányváltást szeretnék, és őket tartom egyedül esélyesnek hogy talán nekik sikerül.
2/55 anonim válasza:
Jobbikos vagyok, de szerintem a Fidesz fog nyerni.
3/55 anonim válasza:
Én remélem, hogy a Fidesz nyer.
4/55 anonim válasza:
Szerintem a Fidesz. Nem vagyok egyik párt oldalán sem, de szerintem egyértelmű a fölényük. Valahogy nem látok értelmes csoportosulást. Egyiknek sincsen normális terve. A Fideszt is idevéve, csak nekik a vidéki parasztasszonyoknál elég volt kiseperni a pókhálót alulról egy mázsa fával, és már meg is vették a szavazatukat.
6/55 anonim válasza:
Mitől nyerne a jobbik ? Elkoptak a tagok a bénázásaik stb miatt és ezért ők is a Fideszre voksolnak , az nyer de nem elsöprőarányban .
7/55 anonim válasza:
Le merem fogadni, hogy a Fidesz nyer. Sajnos az öregek nagyon befolyásolhatók és megveszik a szavazatukat 10.000ft-ért meg egy kis fáért cserébe.
8/55 anonim válasza:
Szél Bernadett lesz a miniszterelnök.
9/55 anonim válasza:
A fidesz fog nyerni mert a sok hülye nyugger megy es rajuk szavaz. Nem gondolnak se a gyerekeik se az unokaik jövőjére csak azt nézik hogy most ők mit kapnak. Ezek nem emberek az fix en mindig is utaltam az oregeket. Am en jobbikra szavazok.
10/55 anonim válasza:
Mszp nem adott semmit csak elvett , lakosságra levetítve 1 jó dolgot sem tettek , a válságot fokozták BANKMENTŐ CSOMAGGAL . Csak megszorít és elvesz a trágya szoci oldal . Ez a kormány ravasz és ad , azoknak is lehetett volna esze a műbalhék helyett tenni hasznosat , de végleg lefutottak . Ég a búrája mindnek ha kampányolniuk kell és ki kell a többiekkel állni . Amatőrök , egymást gáncsolják és nem tudják irányítani az országot , erre képtelenek de béna ellenzéknek tökéletesek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!