Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbikosok mi jogon várják...

A jobbikosok mi jogon várják el, hogy mindenki az ő javukra lépjen vissza, míg ők nem csinálnak semmit?

Figyelt kérdés

A jobbikosok mindig azon filóznak, hogy ki/hol léphet vissza az ő javukra, de hogyha akár egy jobbikos is visszalépne, mondjuk az LMP javára, akkor megindulna a gyűlölködés és inkább leszavaznának a Fideszre.

Hol itt a logika?

Szegény Vona, értelmes embernek tűnik, de ilyen egyszerű szavazókkal nem tud kibontakozni.

2018. márc. 26. 13:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, mert bár kormányváltást akar "mindenki", nem úgy, hogy saját maga tovább gyengüljön. A jobbikosok nem szavaznának baloldalira, viszont, szerintem a baloldaliak nagy része sem felejtette még el a "régi" Jobbikot. Szóval, én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy ha "kivonnánk az egyenletből" a baloldali pártokat, az elég lenne a kormányváltáshoz. De még abban sem vagyok biztos, hogy a Jobbik, sokat nyerne ezen.
2018. márc. 27. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!