Jobbikosok! Mit szóltok hozzá, hogy nagyot bukott Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere?
OMZ rég nem Jobbikos, szidta is a Jobbikot.
Arról nem beszélve utoljára egy Jobbikos jelentette fel állatkínzásért:
"Nem volt a jobbik tagja, így nem érthető miért tőlük kérdezed."
Mondjuk azért, mert a Jobbik az érpataki modellt tartja példaképének az ország megszervezésében?
Nem volt a Jobbik tagja, de a Jobbik példaképe az érpataki modell miatt. Vona többszr hivatkozott rá.
Már ennyit ferdítenek a jobbikosok is, kezdem azt hinni, hogy Jobbik-Fidesz egy kaptafa.
Engem nem nagyon érdekel, de azért kíváncsi vagyok, hogy milyen jelöltek lehettek, ha ez a nő volt a "leghitelesebb": https://www.youtube.com/watch?v=BRgcLcQhl-Q
Szerintem a sok krumpli miatt volt magas a részvétel. :)
" Mondjuk azért, mert a Jobbik az érpataki modellt tartja példaképének az ország megszervezésében?"
A modellel önmagában még egyetérthetnek, ha amúgy az elmeháborodott, állatkínzó bolonddal meg mem annyira.
Ami úgy tűnik így is van, mivel nem jobbik-tag. (A néppártosodott jobbikon meg mostanság még sok szavazója sem tud eligazodni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!