Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbikosok mi jogon várják...

A jobbikosok mi jogon várják el, hogy mindenki az ő javukra lépjen vissza, míg ők nem csinálnak semmit?

Figyelt kérdés

A jobbikosok mindig azon filóznak, hogy ki/hol léphet vissza az ő javukra, de hogyha akár egy jobbikos is visszalépne, mondjuk az LMP javára, akkor megindulna a gyűlölködés és inkább leszavaznának a Fideszre.

Hol itt a logika?

Szegény Vona, értelmes embernek tűnik, de ilyen egyszerű szavazókkal nem tud kibontakozni.

2018. márc. 26. 13:52
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

# 9

Ne legyél ennyire hülye. A Jobbiknak jelenleg több szavazója van mint az LMP-nek, de ez nem jelenti azt, hogy nincs olyan körzet, ahol a jobbikos jelöltnek esélye sincs, ergó ha a jobbik kormányváltást akarna, akkor ezekben a körzetekben lépne vissza az MSZP, LMP stb javára.

De nem teszi.

Ellenben azokban a körzetekben, ahol jobbikos az erősebb, ott már lépett vissza baloldali jelölt a jobbik javára.

Látszik, hogy még a rendszert sem értitek.

Csak az a fontos nektek, hogy mindenki utáljon mindenkit, mert ha mondjuk a Jobbik és egy baloldali párt egy lapon szerepel, akkor inkább leszavaztok a Fideszre. Holott pl Gyurcsány is Orbán embere, tehát nem logikus.

2018. márc. 26. 15:09
 12/21 anonim ***** válasza:
86%

"Holott pl Gyurcsány is Orbán embere, tehát nem logikus."

LOL. Annyira kíváncsi lennék, hogy ezt a hoaxot ki indította el.:D

2018. márc. 26. 15:14
 13/21 A kérdező kommentje:

# 12

Mindenki látja, akinek van esze. A tetteit kell nézni, és amit Fletó tesz, az mind Orbánnak kedvez.

2018. márc. 26. 15:42
 14/21 anonim ***** válasza:
Orbán miért viszi haza az összes eu-s támogatásunkat?
2018. márc. 26. 15:58
 15/21 anonim ***** válasza:

" A tetteit kell nézni, és amit Fletó tesz, az mind Orbánnak kedvez."

Már bocsesz, de Fletó szerintem l'art pour l'art hülye, nem Orbán kedvéért. Arról nem beszélve, hogy valamennyi vetélytársa előnyt kovácsolhat belőle, pláne, ha belegondolunk, hogy a szocik 94-ben még kétharmadot értek el a választásokon.:-) A jobbik pedig a 2006-os szemkilövetős tüntetések után alakult meg, úgy is fogalmazhatunk, hogy Fletó hozta létre a pártot. Erről mellesleg Csurkának meglehetősen markáns véleménye volt.:-)

2018. márc. 26. 16:11
 16/21 anonim ***** válasza:
A közember azaz pl Én, ezeken jókat szórakozok ! :XD.
2018. márc. 26. 16:26
 17/21 anonim ***** válasza:
6# Mert többivel szégyenlenek. (Illetve konkrétan az a Vona álláspontja, hogy csak új pártokkal hajlandó összefogni és velük is csak választás utána ha szükséges.)
2018. márc. 26. 16:34
 18/21 anonim ***** válasza:

A baloldal akar mindenképpen hatalomra jutni. Ők akarták az összefogást a Jobikkal, úgy hogy pár éve azt nyilatkozták, hogy sosem fognának össze velük.

Na, hát ha most nagyon össze akarnak fogni tessék. Lehet visszalépni a javukra :P

2018. márc. 26. 18:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Vicces vagy, a ballib elvtársaid szorgalmaznák ezt annyira! ;)
2018. márc. 26. 20:36
 20/21 anonim ***** válasza:

"A Jobbiknak jelenleg több szavazója van mint az LMP-nek, de ez nem jelenti azt, hogy nincs olyan körzet, ahol a jobbikos jelöltnek esélye sincs, ergó ha a jobbik kormányváltást akarna, akkor ezekben a körzetekben lépne vissza az MSZP, LMP stb javára. "

Én csak az LMP-ről beszéltem, meg arról is volt szó csak, az MSZP-PM esetében egészen más a szitu. Pontosan értem a helyzetet és nem veszekdni jöttem ide.

2018. márc. 26. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!