1/23 anonim válasza:
Ordas nagy hazugság, ahogy a 888-tól megszokhattuk. Következőnek jöhet a következő kérdés egy origos cikk linkjével.
2/23 anonim válasza:
Gondolom ez lesz a 101.-per, amit a Jobbik a Ripost és társai ellen nyer kitalált hazudozás miatt.
3/23 anonim válasza:
Semmit, egy újabb fideszes média általi lejáratás...
Ez semmi ahhoz képest amit a fidesz művel.
4/23 anonim válasza:
Több mint 100 megnyert sajtó per után miért ne lehetne állítani, hogy ez egy kitalált hazugság?
5/23 anonim válasza:
Én Fideszes voltam még 1 éve, de Orbán művei sokkal szánalmasabbak.
6/23 anonim válasza:
Szóval a 888 a Ripost értesüléseiből úgy tudja, hogy Dúró Dóra pár másik jobbikossal be akart törni egy falusi iskola tanórájára, és össze-vissza fenyegetőztek.
Ez nagyon nem kerek. A Jobbik százas nagyságrendben nyert már meg pert a Ceausescu-médiával szemben mert hazudtak, lesz úgy látszik egy újabb...
7/23 anonim válasza:
Esetleg hívd fel az iskolát, ha ennyire kételkedsz. Egyébként nem újkeletű a dolog, egy éve kampányol a Jobbik az iskolákban, budapestiekben is. Dúró Dóra a kulturális bizottság elnökeként jelentkezik be, és a helyi jelölttel jelenik meg. Szánalmas.
8/23 anonim válasza:
9/23 anonim válasza:
# 7/8 Időpont ma 17:02
Megcsengettem az iskolát, tagadták a történteket.
10/23 anonim válasza:
KAMU!!!!!
Egy ismerősöm ott tanít, tagadta a történteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!