Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Mit szóltok...

Jobbikosok! Mit szóltok hozzá, hogy Budaházy fideszes lett?

Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 19:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%
Varhato volt, nem vagyok Orban rajongo, de tagadhatatlan, hogy a fidesz közelebb all a Jobbbik eredeti ideologiajahoz, mint Vona "neppartosodas" cimszo alatt, valojaban egyre inkabb a balliberalisok fele közeledö mostani jobbik
2018. márc. 9. 19:19
 2/16 anonim ***** válasza:
43%
Jól jelzi, hogy a jobberek szemében ha nemzethyeskedve lopod szét az országot, akkor minden oké, ha csak úgy magában, akkor megyünk székházat ostromolni.
2018. márc. 9. 19:27
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

Én mindig is a mérsékelt szárnyát képviseltem a jobbikosoknak, régen Fidesz és Jobbik között "kompozó" szavazó voltam. Tehát én az a szavazói réteg vagyok, aki a lehető legjobb dolognak tartja a néppártosodást. (Tudom hogy nem egy népszerű vélemény, de a kérdező azt kérte hogy írjuk le a véleményünket!)

Na de Budaházyra térve... ugyan nem kívántam azt a meghurcoltatást amit kapott, de ezelőtt sem adtam sokat a véleményére, ahogy ezután se fogok. 2010-ben is saját maga akart függetlenként indulni a választásokon a saját kerületében, nem volt soha akkora jobbikos, még ha a Jobbikot tartotta a legkisebb rossznak is, mert ők voltak a legradikálisabbak... A mai Fidesz pedig radikálisabb mint a mai Jobbik, ez igaz.

Azt a részét nem értem a dolognak hogy többet töltött az igazságszolgáltatás "vendégségében" Orbán alatt mint Gyurcsány / Bajnai alatt, akkor miért lett fideszes (AMENNYIBEN VALÓBAN ÚGY VAN AHOGY A KÉRDEZŐ ÁLLÍTJA).

2018. márc. 9. 19:33
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
Sajnálom. Pont úgy mint Morvainál is.
2018. márc. 9. 19:35
 5/16 anonim ***** válasza:
77%

Itt a forrás:

Azt is elismerem, hogy 1990 óta ez a legjobb kormány, amely Magyarországon volt"

– érkezett az újabb elismerés Orbán Viktor kormányának. Hozzátette, hogy sok mindent lehetne jobban csinálni, de akkor is ez az eddigi legjobb.

Képtelenség Vona Gábor arculatváltásait lekövetni

Vona Gáborról úgy vélekedett, hogy képtelenség követni az arculatváltásait, és emiatt szerinte a radikálisok kiábrándultak a Jobbikból.

[link]

2018. márc. 9. 19:44
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
En egyetertek a 3as hozzaszoloval abban, hogy a "neppartosoddas" nem lenne egy rossz dolog, azonban szemmel lathato, hogy Vona jelenleg nem neppartosit, hanem egyre inkabb balra huz.
2018. márc. 9. 19:52
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
persze hogy a fideszhez bújik hiszen a fidesz hozta ki a börtönből.
2018. márc. 9. 19:53
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
Helyes, a bűnözők gyűjtőhelye a Fidesz. Maradt még kigyomlálnivaló szemét a Jobbikban, pl. az állatkínzó polgármester is átigazolhatna.
2018. márc. 9. 20:00
 9/16 anonim ***** válasza:
40%

A Jobbikos hulladékok a fideszes szemétdombon kötnek ki.

Mi ebben az újság?

Zsák a foltját...

2018. márc. 9. 20:31
 10/16 anonim ***** válasza:
62%

Orosz-Mihály Zoltán sose volt tagja a Jobbiknak (ahogy Budaházy sem).

2018. márc. 9. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!