Jobbikosok! Mit szóltok hozzá, hogy Budaházy fideszes lett?
Én mindig is a mérsékelt szárnyát képviseltem a jobbikosoknak, régen Fidesz és Jobbik között "kompozó" szavazó voltam. Tehát én az a szavazói réteg vagyok, aki a lehető legjobb dolognak tartja a néppártosodást. (Tudom hogy nem egy népszerű vélemény, de a kérdező azt kérte hogy írjuk le a véleményünket!)
Na de Budaházyra térve... ugyan nem kívántam azt a meghurcoltatást amit kapott, de ezelőtt sem adtam sokat a véleményére, ahogy ezután se fogok. 2010-ben is saját maga akart függetlenként indulni a választásokon a saját kerületében, nem volt soha akkora jobbikos, még ha a Jobbikot tartotta a legkisebb rossznak is, mert ők voltak a legradikálisabbak... A mai Fidesz pedig radikálisabb mint a mai Jobbik, ez igaz.
Azt a részét nem értem a dolognak hogy többet töltött az igazságszolgáltatás "vendégségében" Orbán alatt mint Gyurcsány / Bajnai alatt, akkor miért lett fideszes (AMENNYIBEN VALÓBAN ÚGY VAN AHOGY A KÉRDEZŐ ÁLLÍTJA).
Itt a forrás:
Azt is elismerem, hogy 1990 óta ez a legjobb kormány, amely Magyarországon volt"
– érkezett az újabb elismerés Orbán Viktor kormányának. Hozzátette, hogy sok mindent lehetne jobban csinálni, de akkor is ez az eddigi legjobb.
Képtelenség Vona Gábor arculatváltásait lekövetni
Vona Gáborról úgy vélekedett, hogy képtelenség követni az arculatváltásait, és emiatt szerinte a radikálisok kiábrándultak a Jobbikból.
A Jobbikos hulladékok a fideszes szemétdombon kötnek ki.
Mi ebben az újság?
Zsák a foltját...
Orosz-Mihály Zoltán sose volt tagja a Jobbiknak (ahogy Budaházy sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!